Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019

Διεκόπη στο 22′ το Ξάνθη- Λεβεδειακός – Οι παίκτες δε μπορούσαν ούτε τη μπάλα να στήσουν από τον άνεμο





Η «Ωκεανίδα» δημιουργεί προβλήματα και στον αθλητισμό.


Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό διακόπηκε στο 22′ με τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο να στέλνει τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια. Αιτία φυσικής της διακοπής οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθώς είναι αδύνατον για τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο με αυτό τον αέρα.


Το παιχνίδι ξεκίνησε αλλά φάνηκε από την πρώτη πάσα πως ήταν αδύνατο να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο 22′ αν και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως με τέτοιον αέρα το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει. αγωνιστούν.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) για να συνεχιστεί το παιχνίδι, αν βέβαια το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Oργή για τον διαιτητή

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να μη γίνει το ματς, αλλά ο ελληνας διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος είχε αντίθετη άποψη και έτσι το ματς ξεκίνησε, μόνο για να διακοπεί στο 22′, αφού οι παίκτες δεν μπορούσαν ούτε να στήσουν τη μπάλα για τα στημένα.

Το ματς διεκόπη τελικά οριστικά, με τον ρέφερι να γίνεται αντικείμενο χλευασμού και να τα… ακούει από την κερκίδα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Τραγέλαφος στο Ξάνθη – Λεβαδειακός! Διεκόπη το ματς στα «Πηγάδια» | Newsit.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/sports/diekopi-sto-22-to-xanthi-levedeiakos-oi-paiktes-de-mporoysan-oyte-ti-mpala-na-stisoyn-apo-ton-anemo/#ixzz5gNn15Mnc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου