Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019

Αυστηρή τιμωρία και δημόσια διαπόμπευση ζητά η Ράπτη αν ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικαστεί τελεσίδικα





Ρεπορτάζ: Αποστόλης Κρέτσης

Όχι μόνο την πιο αυστηρή καταδίκη, αλλά και τη δημόσια διαπόμπευση όπου έχει διαπράξει ή διανοηθεί να διαπράξει παιδική σεξουαλική κακοποίηση ζητά η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, με αφορμή την καταδίκητου Νίκου Γεωργιάδη.


Αναλυτικότερα, σε επικοινωνία του altsantiri.gr με την κ. Ράπτη, η βουλευτής της ΝΔ με την ιδιότητα της συντονίστριας της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Όποιος έχει όχι απλά διαπράξει, αλλά ακόμη και διανοηθεί να διαπράξει παιδική σεξουαλική κακοποίηση αξίζει και την πιο αυστηρή τιμωρία αλλά και τη δημόσια διαπόμπευση. Και αυτό ισχύει οριζόντια για τον καθένα, χωρίς απολύτως καμία εξαίρεση».

Παράλληλα, η κ. Ράπτη υπογράμμισε: «Πριν όμως κάποιος «καταδικαστεί» από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των blogs και κανιβαλιστεί για το κομματικό συμφέρον, πρέπει να δούμε αν θα καταδικαστεί τελεσίδικα από τη δικαιοσύνη. Αυτήν που όλοι εμπιστευόμαστε».




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/aystiri-timoria-kai-dimosia-diapompeysi-zita-i-rapti-an-o-nikos-georgiadis-katadikastei-telesidika/#ixzz5gkfBEp00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου