Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2019

Όταν ο Δ. Παπανικολάου έλεγε πως θα συνέχιζε να κόβει ουρές από σκυλιά




Η τοποθέτησή του είχε προκαλέσει τότε τη σκληρή ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής και Περιβαντολλογικής Ομοσπονδίας


Μια ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου από το 2013 θυμήθηκαν δεκάδες χρήστες στο Twitter και στο Facebook, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην πλέον μπασκετμπολίστας είχε εκφράσει τότε την άποψη πως παρά τον σχετικό νόμο (που είχε φέρει η κυβέρνηση Σαμαρά), ο ίδιος θα συνεχίσει να κόβει ουρές από τα σκυλιά του και ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί σκυλόκουτα μεταφοράς.

«ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ -ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 2.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΟΕ ΚΑΙ ΚΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΘΑ ΚΟΒΩ ΟΥΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΚΟΥΤΑ [ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΤΟΝ ΚΟΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΑΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΩΝ», ανέφερε το post.

Η σχετική άποψή του είχε προκαλέσει μάλιστα τη σκληρή ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής και Περιβαντολλογικής Ομοσπονδίας, η οποία έκανε λόγο για «Ολίσθηση Από Την Άθληση Στην Αθλιότητα!».

Το όλο θέμα είχε ανακινήσει το site zoosos.gr.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/otan-o-d-papanikolaoy-elege-pos-tha-synechize-na-kovei-oyres-apo-skylia/#ixzz5eaxbV0DA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου