Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2019

ΝΔ: Ευχαρίστησε τον Τσακαλώτο για τις δηλώσεις του (video)





Η ΝΔ ευχαρίστησε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο για τη δήλωσή του, όπως υποστηρίζουν στην Πειραιώς, για νίκη στις εκλογές.
Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε.

Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».
Ο Τσακαλώτος και η δήλωση για τις εκλογές



Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο CNBC, όπως υποστηρίζει η ΝΔ, έκανε ένα λάθος που έχει προκαλέσει συζητήσεις, τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος απαντώντας σε ερώτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα και τι θα γίνει σε περίπτωση εκλογικής νίκης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε ότι «είναι πολύ πιθανό η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εθνικές εκλογές».

Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών σημειώνουν ότι στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που έφτασε από το CNBC στο υπουργείο δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο κ. Τσακαλώτος λέει πως θα νικήσει η ΝΔ τις επερχόμενες εκλογές.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο, όπου στο 02:03′ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ακούγεται να αναφέρει την επίμαχη φράση.
Νέα Σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου