Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019

Δημήτρης Σούλτας: Κοροϊδία χωρίς αναστολή





*** Ο Αντύπας Καρίπογλου, πρώην πρόεδρος της Δράσης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές συνέκρινε την υπόθεση Γεωργιάδη με τις δίκες της Μόσχας. Αν καταλάβατε καλά ο Γεωργιάδης δεν εκμεταλεύτηκε θύματα, ήταν θύμα των κομμουνιστών. Και στη Μολδαβία γι αυτό πήγε. Για να πατάξει τον κομμουνισμό, ασχέτως..... αν αυτός είναι παρελθόν εδώ και περίπου 30 χρόνια. Είναι να απορείς τι είναι περισσότερο αυτή η «υπερασπιστική γραμμή»; Κυνική ή ανιστόρητη.

*** Συγκλονίζει η δήλωση Μπογδάνου ότι έχει φάει 32 καφτέδες σε ένα και μόνο γεύμα. Πολλοί μιλούν για κανιβαλισμό, αλλά ας του αναγνωρίσουμε αυτή τη μεγάλη παγκόσμια καινοτομία.

*** Ο ΣΚΑΪ στην πρωινή του εκπομπή έδειξε πρωτοσέλιδα της «Δημοκρατίας» από το 2016 για να μη δείξει το πρωτοσέλιδο της ημέρας που αναφερόταν στην υπόθεση Γεωργιάδη. Ο σταθμός αποφάσισε να καινοτομήσει και να συγχωνεύσει το «σαν σήμερα» με τα πρωτοσέλιδα και εμείς κάνουμε κακές σκέψεις. Τέτοια είμαστε.

*** Μια χαρά το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, αλλά κάποιοι ομιλητές θα μπορούσαν να συγκροτήσουν άνετα θίασο που θα τόνωνε, με το γέλιο που προκαλεί, τον χώρο της Επιθεώρησης.

*** Ανακοινώνονται συνεχώς υποψηφιότητες από διάσημους και wannabe διάσημους για τους Δήμους της χώρας. Για τους περισσότερους είμαι βέβαιος ότι αν τους πουν «δημοτικό συμβούλιο» θα είναι βέβαιοι για κάποιο συμβούλιο που γίνεται σε κάποιο Δημοτικό.

*** Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Χάρης Τομπούλογλου, που είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση, δήλωσε ότι δεν τον στηρίζει η Ν.Δ., αλλά στελέχη της του εύχονται «καλή επιτυχία». Αυτή η αποστροφή μιας μερίδας του κόμματος για το λευκό ποινικό μητρώο θα πρέπει να ερευνηθεί επιστημονικά.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/gnwmes/dimitris-soyltas-koroidia-choris-anastoli/#ixzz5gvr01Ot5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου