Τρίτη, Απριλίου 16, 2019

«Καρφί» Σαββόπουλου στον Μητσοτάκη





Τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέα με έναν δηλωμένο πασόκο, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, έναν συριζαίο, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον υποψήφιο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» -τη δημοτική παράταξη τουΚΚΕ- στον Δήμο Αθηναίων Στάθη Δρογώση και τον ....απροσδιορίστου πολιτικής ταυτότητας Διονύση Σαββόπουλο; Σίγουρα δεν συμμετείχε σε μουσική παράσταση μαζί τους και σίγουρα επίσης δεν έκαναν πολιτική συζήτηση.


Γεύμα στο «Cherchez La Femme»

Γευμάτισαν -μαζί και με άλλους δημιουργούς- στο εστιατόριο «Cherchez La Femme» στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι παραπάνω καλλιτέχνες είναι εκπρόσωποι των σωματείων των Ελλήνων δημιουργών, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον της Ειδική Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (ΣΥΣΔ). Το ραντεβού έκλεισε η τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία, σύμφωνα με τους δημιουργούς, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με τα ζητήματα που τους απασχολούν, έχοντας κάνει και καλή ενημέρωση στον Κυριάκο. Οι καλλιτέχνες ήπιαν κόκκινο κρασί, η Κρητικιά Όλγα ρακή, ενώ ο Κυριάκος απέφυγε το αλκοόλ.

αι το «καρφί» στον Κυριάκο

Αντίθετα τίμησε τα ντολμαδάκια του καταστήματος, που όσο νόστιμα και αν ήταν αποκλείεται να είναι τόσο ξακουστά όσο της αείμνηστης μητέρας του Μαρίκας, που συζητιούνται ακόμα και σήμερα στις πέντε ηπείρους του πλανήτη. Έμαθα, όμως, ότι από αλλού περίμενε την κριτική ο αρχηγός της ΝΔ και από αλλού του ήρθε. Όχι από αριστερούς καλλιτέχνες αλλά από τον Σαββόπουλο. Σύμφωνα με τους κατασκόπους μου που ήταν στο εστιατόριο, ο γνωστός τραγουδοποιός είπε στον Κυριάκο:

“Μπορεί να έχω αηδιάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι στα καλλιτεχνικά η Αριστερά έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία”. Γιατί να το είπε αυτό; Δεν ήταν άνθρωποι του πνεύματος οι υπουργοί Πολιτισμού της ΝΔ από το 2007 και μετά;

Με πληροφορίες από το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου