Πέμπτη, Απριλίου 25, 2019

Η ευαίσθητη πλευρά της Πάμελα Άντερσον και η… κόντρα για την Παναγία των Παρισίων





Η εκρηκτική σύντροφος του Αντίλ Ραμί έβαλε... πλάτη για τα παιδιά της Μασσαλίας


Η Πάμελα Άντερσον, που παραμένει εκρηκτική, έβαλε… πλάτη για τα παιδιά της Μασσαλίας, «φωνάζοντας» για μεγάλο ποσό που συγκεντρώθηκε για την ανακατασκευή της Παναγίας των Παρισίων.

H διάσημη ηθοποιός, φωτομοντέλο, παραγωγός, συγγραφέας, ακτιβίστρια και πρώην παρουσιάστρια, τα τελευταία χρόνια έχει «εισέλθει» και στην ποδοσφαιρική… δημοσιότητα, ειδικά στη Μασσαλία και στη Γαλλία, λόγω της σχέσης που διατηρεί με τον διεθνή αμυντικό της Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί.

Τις τελευταίες ώρες η Πάμελα Άντερσον απασχολεί και για τις… ευαισθησίες της, με τους Γάλλους να γράφουν ότι διαθέτει και εξαιρετικό χαρακτήρα, γεμάτο ευαισθητοποίηση για τις κοινωνικές ανισότητες, αλλά και έντονο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν γύρω της…
Τι συνέβη; Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (23/4), η Πάμελα Άντερσον και ο αγαπημένος της, βρέθηκαν στην ετήσια γιορτή που διοργανώνει η Μαρσέιγ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά της γαλλικής μεγαλούπολης, που χρήζουν βοήθειας σε διάφορα επίπεδα.
Κι ενώ η βραδιά ήταν σε εξέλιξη και είχε συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό για τα ευάλωτα παιδιά της Μασσαλίας, άρχισε μία δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων, που καταστράφηκε – εν μέρει – από πυρκαγιά στις 15 Απριλίου.
Το γεγονός ότι στην δεύτερη διαδικασία – μεταξύ άλλων δημοπρατήθηκε και μία κιθάρα του Μπρους Σπρίνγκτιν – συγκεντρώθηκαν σχεδόν τα διπλάσια (!) χρήματα, εξόργισε την διάσημη Αμερικανίδα, που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:
«Ήμουν τόσο θυμωμένη και απογοητευμένη, που ρώτησα τον Αντίλ, εάν θα μπορούσαμε να φύγουμε. Και το κάναμε. Η εκκλησία έχει λάβει δωρεές ύψους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για την Παναγία των Παρισίων. Και σίγουρα τα 100.000 ευρώ για τα παιδιά της Μασσαλίας, θα τους είναι πολύ χρήσιμα. Ελπίζουν, ότι οι διοργανωτές θα αναθεωρήσουν και θα δώσουν τα χρήματα που είναι τόσο απαραίτητα στην κοινότητα της Μασσαλίας και θα δημιουργήσουν καλύτερες ζωές»…
Η Πάμελα Άντερσον έγινε γνωστή ανά την υφήλιο για τις εντυπωσιακές καμπύλες της, τις οποίες έθετε σε… δημόσια θέα, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες που προέβαλαν την διάσημη αμερικανική σειρά «Baywatch».
(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου