Σάββατο, Ιουνίου 15, 2019

Κατεβαίνει κανονικά η ΛΑΕ στις εκλογές...




Την κάθοδο της Λαϊκής Ενότητας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Στρατούλης τονίζοντας πως αυτό θα γίνει είτε με συμμαχίες είτε όχι. Προηγήθηκαν...
προτάσεις εκλογικής συνεργασίας στην «Πλεύση Ελευθερίας» και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ «Παραπολιτικά», ο Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στην πρόταση της ΛΑ.Ε που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην «Πλεύση Ελευθερίας» σημειώνοντας πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου «δεσμεύτηκε να απαντήσει» όμως «η προθεσμία αυτή παρήλθε, χωρίς η ΛΑ.Ε. να πάρει καμία απάντηση».

Το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας αναφέρθηκε και στην πρόταση εκλογικής συνεργασίας στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ «με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου της ριζοσπαστικής Αριστεράς» και την απάντηση που ήταν αρνητική.

Χθες, ο πρώην Γ.Γ. της ΛΑ.Ε. και μέλος της Π.Γ., Παν. Λαφαζάνης, αναφέρθηκε (One Channel) στην πρόταση του «για εκλογική σύμπραξη όλων, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, των αριστερών δυνάμεων αλλά και όλων των δυνάμεων του ριζοσπαστικού προοδευτικού πατριωτικού χώρου που αμφισβητούν μνημόνια και το υπάρχον νεοαποικιακό σύστημα».
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε «ότι μια τέτοια σύμπραξη, η οποία εννοείται δεν συμπεριλαμβάνει τον Γ. Βαρουφάκη, που από χέρι βρίσκεται σε άλλη όχθη, είναι αναγκαία και θα μπορούσε να υλοποιηθεί με όσους θα την έκαναν αποδεκτή»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου