Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

ΑΝ.ΕΛΛ.: Ανέβαλαν τις αποφάσεις για το Εθνικό Συμβούλιο...



Χωρίς απόφαση για τη στάση του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό τον πρόεδρό τους, Πάνο Καμμένο. Όπως ανακοινώθηκε, οι...
τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο Εθνικό Συμβούλιο.

Το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής αυτής της ημερομηνίας, σε περίπτωση που η ημερομηνία των εκλογών είναι διαφορετική από εκείνη της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως αναφέρουν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση του κόμματος.

Όπως τόνιζαν, σε κάθε περίπτωση, συνεχίζεται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ υπογράμμιζαν πως «Πάνος Καμμένος και ΑΝ.ΕΛΛ. είναι ένα».

Τα ίδια στελέχη σημείωναν ότι οι τοπικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να κινείται εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ., και προσέθεσαν ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου