Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019

Fake news από τον πρόεδρο της ΝΔ;...




Το βίντεο που «καίει» τον Μητσοτάκη για την εκπροσώπηση της ΝΔ από τη Μαρέβα...

Με χαρακτηριστική άνεση διέψευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα περί εκπροσώπησης της ΝΔ στην ενθρόνιση του αρχιεπισκόπου Αμερικής από τη σύζυγό του, Μαρέβα, με το βίντεο, ωστόσο, από την τελετή να...

τον αφήνει έκθετο για ψευδή… διάψευση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 το πρωί της Τρίτης, ερωτηθείς για τα περί εκπροσώπησης της ΝΔ στην τελετή από τη σύζυγό του, απάντησε: «Είχε προσωπική πρόσκληση και ήταν μαζί με την κόρη μου, δεν εκπροσώπησε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό της». Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» που ανέδειξε το ζήτημα, κάνοντας λόγο για «χυδαία επίθεση από εφημερίδα που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Ωστόσο, το σχετικό απόσπασμα διαψεύδει τον κ. Μητσοτάκη, καθώς ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, αφού καλωσόρισε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, αμέσως μετά ανήγγειλε την παρουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη, προσφωνώντας την ως «εκπρόσωπε της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως».

Το επίμαχο απόσπασμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Δημοκρατία», επαναλαμβάνοντας το ερώτημα, «με ποια ιδιότητα η Μαρέβα Μητσοτάκη εκπροσώπησε τη ΝΔ». «Παράλληλα πρέπει να επισημανθεί ως αστεία η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης ότι η ΝΔ δεν εκπροσωπήθηκε επειδή τα στελέχη της δεν… προλάβαιναν. Ακόμα και αν ίσχυε αυτή η δικαιολογία θα συνιστούσε θεσμικό ατόπημα», σχολίασε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Το επίμαχο απόσπασμα που διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

7

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου