Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2019

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλάει για την κόντρα ανάμεσα στην κόρη του και τη Μάρθα Κουτουμάνου για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη (video)





Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και στην κόρη του Μαρία – Ελένη για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη βγήκε στην εκπομπή «Μαζί σου» για να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει.

«Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τα πράγματα της Ζωής μοιράστηκαν ενώπιόν μου, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η καθεμία επέλεξε τι ήθελε να πάρει… Η κυρία που μίλησε χθες στην εκπομπή σας είναι όντως συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα.

Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τα μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ… Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ήταν στόχος να πωληθεί ή να μισθωθεί. Θα έμενε λίγο καιρό η Μάρθα, αλλά εκείνη αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Επί δύο χρόνια ολόκληρα αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην Μαρία Ελένη, η οποία πήγε γι’ αυτό στο δικαστήριο… Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες, όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας.

Η Μάθρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε… Η Ζωή είχε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει κι αυτό στα δύο κορίτσια. Η Μαρία Ελένη πήρε την πρωτοβουλία να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια, για να είναι στο κέντρο… Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος που εξυπηρετεί και τις δύο χωρίς καθυστέρηση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου