Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Παρελθόν η πολιτική για τον Δ. Καμμένο – Παραδέχτηκε το «φλερτ» με τη ΝΔ (video)





Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ μελλοντικά



Τίτλοι τέλους πέφτουν στην πολιτική πορεία του Δημήτρη Καμμένου, όπως ο ίδιος δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, όπου, παράλληλα, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι υπήρξε «φλερτ» με τη ΝΔ.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε πως τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα θα σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

«Η πολιτική εμπειρία ήταν εξαιρετική για μένα. Πήγα από τον ιδιωτικό τομέα στην πολιτική και τώρα από την πολιτική επιστρέφω στον ιδιωτικό τομέα. Επιστρέφω στην εργασία μου και στην οικογένειά μου. Αυτό με το οποίο θα ασχοληθώ, σίγουρα λόγω της εμπειρίας που είχα πριν αλλά και της εμπειρίας στην πολιτική, θα είναι οι νέες τεχνολογίες, το internet of things και το πώς οι εφαρμογές με νέες τεχνολογίες θα μπουν στην υπηρεσία του πολίτη, σε δήμους και περιφέρειες», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος παραδέχτηκε πως υπήρξε «φλερτ» μεταξύ του ιδίου και της ΝΔ, το οποίο δεν προχώρησε σε… σχέση, καθώς δεν υπήρξε η κατάλληλη χημεία, όπως δήλωσε.

«Δεν βρέθηκε η χημεία αυτή τη στιγμή. Δεν έδεσαν τα συστατικά της χημικής εξίσωσης», σημείωσε, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί σε άλλη χρονική συγκυρία.

Το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου