Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2019

«Πρωινή γυμναστική» από τον Θάνο Πλεύρη στην πλατεία Εξαρχείων - Το Twitter τον «γλεντάει»(Video)






Το τέλος της ανομίας και του «άβατου» των Εξαρχείων προανήγγειλε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Θάνος Πλεύρης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει το θέμα των Εξαρχείων πολύ ψηλά στην ατζέντα με πολλά στελέχη και τον ίδιο τον αρχηγό της να έχουν «ξεσπαθώνουν» συχνά προαναγγέλλοντας την «ανακατάληψη» της περιοχής.

Ο ίδιος σε μία προσπάθεια να δείξει την προσωπική του γενναιότητα βρέθηκε ο ίδιος στην πλατεία για να μαγνητοσκοπήσει το μήνυμά του.

Ωστόσο όπως φαίνεται στο υλικό, έχει μετά βίας ξημερώσει και η πλατεία είναι έρημη. Επίσης ο βουλευτής μιλάει χαμηλόφωνα και κοιτάζει νευρικά πίσω του.


Είναι τελικά συνήθης πρακτική όταν ένας πολιτικός γνωρίζει ότι κάπου δεν θα γίνει δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, να κάνει αστραπιαίες «επισκέψεις» πολύ νωρίς το πρωί. Όπως ακριβώς έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μάτι.

Τελικά το πλοίο φεύγει ή το λιμάνι;

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   





Μια βολτα στην πλατεία Εξαρχειων. Με ⁦⁦@neademokratia⁩ τελειωνει το άβατο, τελειωνει η ανομία. Παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους

158 people are talking about this


Αλλά το Twitter γλέντησε την «αυτοθυσία» του Θάνου Πλεύρη:   
 

αυτό που είχε πάθει ο Πλεύρης στα Εξάρχεια,εγώ συνήθως το παθαίνω με μπουγάτσα και Μίλκο
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Jibolba ®
Αυτό που έκανε ο Πλεύρης στα Εξάρχεια το έκανα και γω 4-5 χρονών καλοκαίρια μεσημέρι που με έστελναν για ύπνο και σηκωνόμουν κρυφά περπατώντας στις μύτες και άνοιγα τηλεόραση να δω παιδικά και την χαμήλωνα στο τέρμα
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Tovarishch Panda
Παιδιά μην τον παρεξηγείτε τον Πλεύρη, η συγκεκριμένη αποστολή ήταν αναγνωριστική στελθ και μπήκε ήσυχα σα νίντζα σε εχθρικό έδαφος να μάθει τα μυστικά τους και να χαρτογραφήσει τον χώρο, άμα βγούνε τότε θα μπούνε με τα τανκς και τα μπαζούκα να εξαγνίσουν τα Εξάρχεια
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Μίστερ Πουλ
όταν θες να καθαρίσεις τα εξάρχεια αλλά είσαι και έτοιμος να σπάσεις το παγκόσμιο ρεκορ στα 100m αν τυχόν χρειαστεί
28 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το νέο mast στο χώρο της ακροδεξιάς είναι πηγαίνω στα Εξάρχεια είτε ξημερώματα είτε δίπλα στους μπάτσους βγάζω σελφι και κάνω λαιβ μετάδοση. Μετά μαζευόμαστε στο Ντα Κάπο και φωνάζουμε μυκοοοονος.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη 🇦🇷 βαρύ πεντάρι 🇦🇺







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου