Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2019

Χαλκιδική – Χρυσοχοΐδης: Μεγάλα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή – video




Την οδύνη του για τα θύματα της θεομηνίας στη Χαλκιδική εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11.07.2019) στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά.


Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε ετοιμότητα από πριν καθώς αναμένονται ισχυρά καιρικά φαινόμενα, αλλά και παραμένει στην ίδια κατάσταση προκειμένου να κάνει όσα πρέπει να κάνει.

Όπως είπε ο υπουργός «η σύσκεψη έχει στόχο να προσδιορίσει τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της κρίσης. 150 άτομα και 55 οχήματα ήταν διατεταγμένα από τη στιγμή που εκδόθηκε η προειδοποίηση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και 40 μηχανήματα της περιφέρειας και εκατό εργαζόμενοι ήταν σε ετοιμότητα για να προχωρήσουν στο έργο της διάσωσης και να απαντήσουν στις κλήσεις που δέχτηκαν».

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτης ανέφερε επίσης ότι υπάρχει μεγάλο θέμα ηλεκτροδότησης στην περιοχή, όπου δίνεται μάχη για να αποκατασταθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα.

«Θα είμαστε αλληλέγγυοι»
«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου εκ μέρους όλων […] Θρηνούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών και είμαστε αλληλέγγυοι στους συγγενείς τους, στους ανθρώπους που έχασαν τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Θα είμαστε αλληλέγγυοι και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ως χώρα για να συμπαρασταθούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών». Χαλκιδική: Εικόνες τρόμου από το σημείο που σκοτώθηκαν πατέρας και γιος
«Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να συμπαρασταθούμε στη Χαλκιδική, να θρηνήσουμε τα αθώα θύματα και ταυτόχρονα να κλείσουμε πολύ γρήγορα τις πληγές και θα το κάνουμε γιατί αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η αποστολή των σωμάτων ασφαλείας, αυτή είναι η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή είναι η αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιατί τελικά όλοι μας συνεργαζόμενοι μπορούμε να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Απένειμε, δε, τα εύσημα σε όλους όσοι εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να ομαλοποιήσουν τη ζωή των πολιτών στη Χαλκιδική.
με πληροφορίες από: thestival.gr
Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου