Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2019

«Επί ΣΥΡΙΖΑ είχε αρθεί το 75% των capital controls, αλλά δεν τους επέτρεψαν να ολοκληρωθεί» (video)





Την οριστική άρση των capital controls την ακούσαμε στη Βουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διαβάσαμε από τα φιλικά στην κυβέρνηση Μέσα εν χορδαίς και οργάνοις. Και ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι η διαδικασία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί πριν τις εθνικές εκλογές, κυβερνητικές πηγές επέμεναν ότι πρόκειται για υλοποίηση προγραμματικών δεσμεύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεπής στις προγραμματικές δεσμεύσεις της, υλοποίησε σήμερα ακόμα μία από αυτές, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που η ίδια είχε θέσει», ανέφεραν σχετικά σε απάντηση ουσιαστικά των όσων είχαν πει προηγουμένως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλοςκαι ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο, ο Νικήτας Κακλαμάνης παραδέχθηκε σε τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky πως οι κεφαλαιακοί έλεγχοι είχαν αρθεί «κατά 70-75% την προηγούμενη τετραετία».


Στη συνέχεια είπε πως κάποιοι δεν άφησαν να ολοκληρωθεί πριν τη διενέργεια των εκλογών «γιατί ήταν ισχυρό προεκλογικό χαρτί».

Τα σχόλια δικά σας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου