Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κώστας Σημίτης «γέφυρα» μεταξύ Μητσοτάκη – Σαμαρά!


 



Ποιος το περίμενε ότι ο Κώστας Σημίτης θα ήταν ο εγγυητής ενότητας της παράταξης του Κώστα Καραμανλή!

Πάγωσαν λοιπόν χθες το βράδυ σε πολύ μεγάλη κοσμική εκδήλωση όσοι είδαν το κεντρικό τραπέζι. Εκεί καθόντουσαν μαζί το ζεύγος Μητσοτάκη, το ζεύγος Σαμαρά και ο Κώστας Σημίτης!

Ο Κώστας Σημίτης που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο να γεφυρώσει τις διάφορες Μητσοτάκη – Σαμαρά. Διότι ας μην ξεχνάμε ότι και οι δύο πολιτικοί, πίνουν νερό στο όνομά του Σημίτη. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τον θεωρούν και οι δυο, μέγα ευεργέτη.

Έτσι πιθανόν εξηγείται και η αιφνίδια αλλαγή στην διάθεσή Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος προχθές έτρωγες τον μήλ Έτσι πιθανόν εξηγείται και η αιφνίδια αλλαγή στην διάθεσή Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος προχθές έτρωγε σε πασίγνωστο εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου στην Αθήνα και το άγχος του ήταν εμφανές. Σηκωνόταν συνεχώς από το τραπέζι και έβγαινε έξω από το εστιατόριο για να μιλήσει στο κινητό του.

Χθες το βράδυ όμως ήταν πραγματικά αγνώριστος. Φαίνεται ότι ο Κώστας Σημίτης έκανε το θαύμα του. Κοινώς τους τράβηξε το αυτί ως καλός πολιτικός πατέρας, και τους είπε ότι αυτά που τους χωρίζουν δεν είναι τίποτα μπροστά στο κύριο στοιχείο που τους ενώνει. Την κουτάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου