Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2019

Νέες εξελίξεις για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου – Εδώλιο για έξι ζητεί ο εισαγγελέας (video)




Αυτούς προτείνει ο εισαγγελέας να παραπεμφθούν σε δίκη για το αδίκημα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης
Η οικογένεια θεωρεί ότι αυτή είναι μία πολύ θετική εξέλιξη και περιμένει να γίνει δεκτή η σχετική πρόταση

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια κατέθεσε αίτημα προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζητώντας να προσδιοριστεί η δίκη κατά των κατηγορουμένων για τον άδικο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση της πρότασης του εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο έπειτα από αίτημα της οικογένειας.

Όπως τονίστηκε στο δελτίο Ειδήσεων του «ALPHA», σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, προτείνεται να παραπεμφθούν σε δίκη για το αδίκημα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης ο καταστηματάρχης και ο μεσίτης, αλλά και οι τέσσερις αστυνομικοί.

Αν γίνει δεκτή η πρόταση του εισαγγελέα τότε θα παραπεμφθούν και οι έξι στο Μικτό Ορκωτό με την ίδια κατηγορία. Η οικογένεια θεωρεί ότι είναι μία πολύ θετική εξέλιξη, για να εξακριβωθεί ποιοι είναι αυτοί που προκάλεσαν το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.


Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια κατέθεσε αίτημα προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζητώντας να προσδιοριστεί η δίκη κατά των κατηγορουμένων για τον άδικο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Σε ανακοίνωση τους τα μέλη της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου υπενθυμίζουν ότι η ανακριτική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί ήδη από τον Απρίλιο του 2019, ενώ από τον Ιούνιο η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα την ώρα που, όπως αναφέρουν «οι κατηγορούμενοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, αρθρώνοντας συχνά προκλητικό και υβριστικό λόγο εις βάρος του θύματος».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:
(πληροφορίες από ALPHA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου