Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2019

Τα… βουνά θα πάρει ο Μητσοτάκης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας




«Όχι όμως σε όποιο-όποιο βουνό, αλλά σε βουνό με χιονοδρομική πίστα»

Επέστρεψε στην επικαιρότητα το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά για την ψήφο των αποδήμων, κατά τη διάρκεια της οποίας το θέμα ετέθη από την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, που ζητά πρόσωπο από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Πού και πότε, όμως, θα αποφασίσει για το ζήτημα ο πρωθυπουργός;

Την απάντηση δίνει η στήλη «Βημαδότης», η οποία αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει τις πιο σοβαρές προτάσεις στο… βουνό. Ακόμη και για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Όχι όμως σε όποιο-όποιο βουνό, αλλά σε βουνό με χιονοδρομική πίστα, αφού όπως είπε στη Φώφη Γεννηματά που έθεσε θέμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «τα Χριστούγεννα θα ξεκλέψω ένα διήμερο να πάω στο βουνό, εκεί παίρνω τις σημαντικές αποφάσεις»», αναφέρει το δημοσίευμα.


Όπως προστίθεται στη στήλη, «λάτρης των χειμερινών σπορ, ο κ. Μητσοτάκης θα αποφασίσει σε χιονοδρομικό κέντρο και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν και, όπως μαθαίνω, έχει στο μυαλό του αρκετά ονόματα. Εγώ, τώρα, τι να πω; Απλώς έχετε τον νου σας ποιοι από τους ενδιαφερομένους θα κανονίσουν εφέτος… χιονοδρομικές εξορμήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου