Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019

Απορίες Τραγάκη: Πώς γίνεται τόσα χρόνια να μην έγινα ποτέ ούτε υφυπουργός;




Υφυπουργός δεν έγινε ποτέ, αλλά από ρουσφέτια... «κατακλυσμός» στο πολιτικό του γραφείο


Την απορία του, αλλά και τη – μάλλον βολική για τον ίδιο – απάντηση στο πώς μετά από τόσο μακρά κοινοβουλευτική θητεία δεν έκατσε ποτέ σε υπουργική ή έστω υφυπουργική καρέκλα φέρεται να διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης», ο κ. Τραγάκης είναι ο αρχαιότερος βουλευτής όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Συμπλήρωσε 36 χρόνια βουλευτής και έχει εκλεγεί 14 φορές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, ο κ. Τραγάκης εξέφρασε μια απορία σε συνομιλητές του στη Βουλή: «Πώς είναι δυνατόν», έλεγε, «τόσα χρόνια βουλευτής και δεν έγινα ποτέ ούτε υπουργός ούτε υφυπουργός;».

Δίνοντας ο ίδιος την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα, είπε: «Ξέρετε γιατί δεν έγινα ποτέ υπουργός; Επειδή ουδέποτε θέλησα να στερηθώ την ανεξαρτησία μου».

Πάντως, μπορεί να μην έγινε ποτέ υπουργός, αλλά – όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» – το πολιτικό του γραφείο κατακλύζεται καθημερινώς από εκατοντάδες αιτήματα, τα οποία και τα έχει… κατηγοριοποιήσει: Το 80% είναι για δουλειά ή για διορισμό και το υπόλοιπο 20% για κλήσεις, μεταθέσεις φαντάρων και εξεύρεση κρεβατιού σε νοσοκομεία. Όπως, μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν και παράξενα και μη νόμιμα ρουσφέτια, όπως ένας απόφοιτος Δημοτικού που ήθελε πλαστό πτυχίο για να διοριστεί… πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου