Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2019

Αντιδρά και ο Λοβέρδος για τους «γαλάζιους» διορισμούς – «Δεν είμαι ικανοποιημένος»





Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε...


Μετά τις «γαλάζιες» αντιδράσεις και τις επικρίσεις ακόμη και από τον Άρη Πορτοσάλτε για τους διορισμούς διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας, με αφορμή την τοποθέτηση του 80χρονου Κώστα Πατέρα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, ήρθε η σειρά του Γιάννη Λοβέρδου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.


Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, σε ανάρτησή του στο Twitter, υπογράμμισε ότι «δεν είμαι ικανοποιημένος με τις ατυχείς επιλογές στις διοικήσεις νοσοκομείων».

«Η κυβέρνηση μας πρέπει να είναι η κυβέρνηση των αρίστων. Αντίθετα από τον Συριζα, που θεωρούσε φυσιολογικό να διορίζει μέχρι και…τεχνίτες βουλκανιζατέρ ως διοικητές νοσοκομείων», συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.
Η σχετική ανάρτηση:

Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις ατυχείς επιλογές στις διοικήσεις νοσοκομείων. Η κυβέρνηση μας πρέπει να είναι η κυβέρνηση των αρίστων. Αντίθετα από τον Συριζα, που θεωρούσε φυσιολογικό να διορίζει μέχρι και...τεχνίτες βουλκανιζατέρ ως διοικητές νοσοκομείωνhttps://www.protothema.gr/greece/article/949469/paraitithike-o-80hronos-neos-dioikitis-tou-nosokomeiou-karditsas/ 

30 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου