Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2019

#GNTMgr: Αποχώρησε η Ελευθερία - Ξέσπασε σε πανηγυρισμούς η Κάτια- Θα τρελαθείτε με τις δηλώσεις της Ελευθερίας, που αποχώρησε! ΒΙΝΤΕΟ





Ένα βήμα πριν την δεκάδα του GNTM, στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια χρειάστηκε να ποζάρουν στο φακό του Νίκου Μαλιάκου εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με… σeξυ διάθεση.



Η Κάτια Ταραμπάνκο, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοίρασε τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ φρόντισε ώστε μία να μην έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές. Και αυτή ήταν η Ελευθερία Καρναβά.


Τελικά η επιλογή αυτή της Κάτιας ήταν μοιραία για την Ελευθερία, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία και αποχώρησε με κλάματα στα μάτια από το ριάλιτι μόδας.



Η αποχώρηση της Ελευθερίας προκάλεσε χαρά στις FF και ιδιαίτερα στην Κάτια, η οποία μιλώντας στην κάμερα είπε για τη συμπαίκτριά της: «Δεν έκλαψε με τα κρεμμύδια αλλά έκλαψε στην αποχώρηση. Εντάξει, τα καλά συναισθήματα αργούν να έρθουν τελικά».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.



αι μπορεί να ήταν ένα από τα φαβορί του GNTM τελικά δεν τα κατάφερε μιας και είχε τη χειρότερη φωτογραφία και αποχώρησε χθες, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
Μετά την αποχώρησή της η Ελευθερία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και μας τρέλανε!


Η 20χρονη πρώην παίκτρια του GNTM τόνισε : «Έκανα πάρα πολύ καλές αληθινές φίλες που θα τις έχω σε όλη μου τη ζωή πιστεύω. Γιατί είναι πολύ καλά άτομα και συμπαραστεκόμαστε συνέχεια η μία στην άλλη. Νομίζω αυτό θα μου μείνει περισσότερο από το GNTM. Και όλα τα υπόλοιπα σίγουρα»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της και θα πάθετε πλάκα και εσείς και... θυμόμαστε κάποιες από τις υπέροχες πόζες της στο GNTM!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου