Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2020

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ;ΟΧΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΣτΕ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)





Η αλήθεια είναι πως, από τη στιγμή που Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ήταν αρχική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και εννοούμε την τοποθέτηση της ως επικεφαλής στο Σ.τ.Ε επί κυβέρνησης αναρχικών και επαναστατών, θα έπρεπε να μας προβληματίσει.
Καθώς, ο ΣΥΡΙΖΑ περνούσε τους πάντες από κόσκινο, ώστε από τη μία να του κάνουν τη δουλειά του και από την άλλη να μην βγει εκτεθειμένος στους ψηφοφόρους του.

Από την ώρα που ''έσκασε'' το όνομα της Σακελλαροπούλου, μάλιστα, τους είδαμε να επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να αποδείξουν πως η Σακελλαροπούλου, είναι ένας δικός τους άνθρωπος.


Ένα από τα προτερήματα λοιπόν, που της κατέγραφαν, είναι οι προσωπικοί της αγώνες στο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας όπως λέγανε και της ελευθερίας της πίστης.
Μάλιστα, αυτό το ''προτέρημα'' της, το τόνισε και ο Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμα του.

Και όταν ακούς κάτι τέτοιο από τους συριζαίους να σου μιλούν για ανεξιθρησκεία, τότε ξέρεις πως εννοούν αθεΐα κατά πρώτον και στο βάθος αντιχριστιανοσύνη.

Όπως μας αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ''Δημοκρατία'' η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πολεμούσε τον μακαριστό Χριστόδουλο και πρωτοστατούσε στο να μή γίνει αγιασμός στο Σ.τ.Ε.

Προφανώς, επειδή είναι άθεη, κάτι που είναι δικαίωμα της.
Άλλωστε, αριστερές καταβολές έχει και δεν μας εκπλήσσει το γεγονός.
Το γέλιο το πολύ, θα πέσει, αν η πρώτη φορά γυναίκα Π.τ.Δ., ζητήσει να ορκιστεί με πολιτικό όρκο.
Γιατί το λέμε αυτό;
Το άρθρο 33 του Συντάγματος, ορίζει τα εξής:

Άρθρο 33:
1. Ο εκλεγόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναλαμβάνει την άσκηση των καθηκόντων του από την επομένη της ημέρας που έληξε η θητεία του απερχόμενου Προέδρου· σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από την επομένη της εκλογής του.
2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

3. Νόμος ορίζει τη χορηγία που καταβάλλεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη λειτουργία των υπηρεσιών που οργανώνονται για την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Θα ορκιστεί κάποιος άθεος με θρησκευτικό όρκο;
Ή θα γίνει κι εδώ η υπέρβαση;
Ρωτάμε τώρα εμείς οι αφελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου