Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2020

Έξαλλος ο Πέτσας με τον Ραγκούση – «Το θράσος ξεχειλίζει»





Αφορμή η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική βία στο Κουκάκι

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά του Γιάννη Ραγκούση, με φόντο την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι.


«Το θράσος ξεχειλίζει στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία. Είναι οι ίδιοι που για 4,5 χρόνια ως Κυβέρνηση παρατηρούσαν με αδράνεια τις καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων και ολόκληρων γειτονιών» ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «ουδέποτε καταδίκασαν τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές και τους εμπρησμούς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών».

«Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να καταδικάσουν, ακόμη και σήμερα, τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Προηγήθηκε τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατήγγειλε την αστυνομική βία στο Κουκάκι και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι παράγει «θέαμα για τα κανάλια και αύξηση της εγκληματικότητας για τα Εξάρχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου