Τετάρτη, Μαρτίου 25, 2020

Γιάννα: Αυτή είναι μια διαφορετική 25η Μαρτίου...



- Ναι, αυτοί που έχουν χρήματα, πρέπει να δίνουν.

- Αυτά που έγιναν τότε, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία, γίνονται και σήμερα...

Αισιόδοξο μήνυμα της Γιάννας Αγγελοπούλου πριν από λίγο στην εκπομπή "MEGA mag".
Oπως είπε: Η Ελλάδα δίνει εμπιστοσύνη στον κόσμο με τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση. Περνάμε μια δοκιμασία, που μας βρίσκει όμως ενωμένους, υπεύθυνους και πειθαρχημένους.
Είναι...
μια διαφορετική 25η Μαρτίου αυτή. Πρέπει να σταθούμε στα ποδια μας. Η Ελλάδα πάει να γίνει πρότυπο χώρας που παίρνει μέτρα, έχοντας Δημοκρατία κι όχι κάποιο αυταρχικό καθεστώς.
Είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι.

Στην συνέχεια, υπογράμμισε, πως, το '21 ξεκίνησαν οι πλούσιοι έμποροι, αλλά οι απλοί άνθρωποι έκαναν πράξη την επανάσταση. "Κι αυτα που έγιναν τότε με αυτοθυσία και ηρωισμό γίνονται και σήμερα".
"Δεν είναι σωστό η Γιάννα να κάνει μαθήματα", είπε και τόνισε, "αυτοί που έχουν πρέπει να δίνουν. Ο Θόδωρος κι εγώ το κάναμε στο παρελθόν, το κάνουμε και σήμερα, όχι για να μας δώσουν μια πλακέτα, αλλά γιατί είναι υποχρέωση μας".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε, πως, οι εθελοντές είναι σημαντική παράμετρος, όπως το 2004. Κι αυτή την στιγμή η Ελλάδα δουλεύει εθελοντικά, όλος ο κόσμος (γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, εκείνοι που φτιάχνουν τα φαγητα στα νοσοκομεία, αστυνομικοί στους δρόμους, κ.λπ.).
Είμαστε πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι.

Για την "Ελλάδα 2021", συμπλήρωσε, πως, "δεν μιλάμε για φιέστες και γλέντια, αλλά για δράσεις πολιτών σε όλη την χώρα".

Κι έκλεισε την συνομιλία με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη, λέγοντας, πως, έχει αλλάξει η κανονικότητα όλων μας. "Κι εγώ, όπως κι ο Θόδωρος δεν μπορούμε να δούμε τα εγγόνια μας. Εχω αγωνία για την μητέρα μου που ζει στο Ηράκλειο, την αδελφή μου, αλλά θα σταθούμε όλοι όρθιοι"...



Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου