Σάββατο, Μαρτίου 28, 2020

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ 50% ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ; -ΓΙΑ ΤΑ 13,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; -ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ. -ΓΙΑ ΤΑ 28 ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; -ΓΙΑ ΤΑ 37 ΔΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ; -ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ; -ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ…








Είναι απίθανο πως αυτός ο λαός ιδιαίτερα ευφυής και με μεγάλη αντίληψη διαχρονικά, στιγμιαία γίνεται ένα πειθήνιο όργανο, σκύβει το κεφάλι και ανέχεται του κόσμου τις αθλιότητες. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε τον δικαιολογημένο φόβο των πολιτών και περνά μέτρα και αποφάσεις, που ποτέ δεν θα τολμούσε. Βάζει τους Έλληνες να χειροκροτούν στα μπαλκόνια για τον ηρωισμό κατηγοριών επαγγελματιών, που η ίδια τους έχει φθάσει σε αυτήν την κατάσταση, αφού δεν ακολουθεί τον δρόμο της ορθής αντιμετώπισης των τραγικών γεγονότων που ζούμε.

Αντί να προχωρήσει στην δαπάνη μέρους των 37 δισεκατομμυρίων, τα βαστά για μαξιλάρι....

για αργότερα. Αντί να προχωρήσει σε ταχύτατες διαδικασίες για την πρόσληψη σε γιατρούς. νοσηλευτές. τεχνολόγους. διοικητικούς και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στο άνοιγμα των κλειστών κλινών ΜΕΘ και στην επίταξη των ιδιωτικών φέρνει σε απόγνωση τους νοσούντες.


Αντιθέτως όμως δείχνει θαυμαστά ρεφλέξ στην επιχορήγηση 13,5 εκατομμυρίων ευρώ στα πολιτικά κόμματα, την ώρα που οι ίδιοι οι βουλευτές έπρεπε να δίνουν από τον μισθό τους.


Με την ίδια γρήγορη διαδικασία, μειώνει επί ένα εξάμηνο τους μισθούς κατά 50% στον ιδιωτικό τομέα, την στιγμή που προσλαμβάνει συμβούλους όπως τον κ. Μόσιαλο, (περαστικά στην κόρη του) της εποχής του γραφικού και επικίνδυνου Γιωργάκη Παπανδρέου και του Κ. Σημίτη από το χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ναι. του κ. Μόσιαλου που δήλωνε πριν από μια εβδομάδα ότι χρειάζονται 50.000 αναπνευστήρες και έχουμε μόνον 1.000 για να δηλώσει μετά την πρόσληψή του, ότι χρειάζονται 2-3.000 αναπνευστήρες…


Την ίδια στιγμή ο κ. Πέτσας επιχειρώντας να δικαιολογήσει την απόφαση για το κόψιμο μισθών επί εξάμηνο δοκιμαζόμενων πολιτών, κλεισμένων στα σπίτια τους, δηλώνει προκλητικά «δεν υπαρχουν λεφτόδεντρα». Φυσικά για τα κόμματα, τους ημέτερους, υπάρχουν λεφτόδεντρα.

Kι αφού ξέσπασε σάλος, βγήκε ο κ. Βρούτσης και διέψευσε τον εαυτό του λέγοντας ότι το μέτρο της περικοπής, θα ισχύσει για έναν δυο μήνες... πιάσε το αυγό και κούρευ'το.

Με τα ίδια ρεφλέξ η κυβέρνηση, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις τοπικές κοινωνίες και τώρα που δεν μπορούν να αντιδράσουν, δημιουργεί με διάταγμα 28 νέα στρατόπεδα προσφύγων σε όλη την χώρα.

Δίνει και έντεκα εκατομμύρια για την ενημέρωση αντιμετώπισης του ιού, την στιγμή κατά την οποία τα μέσα ενημέρωσης είναι υποχρεωμένα να μεταδίδουν δωρεάν ειδήσεις για το μείζον αυτό θέμα. Ποιος θα τα πάρει τα χρήματα καλό, θα ήταν να μάθουμε όταν η φιλική προς τον κ. Μητσοτάκη εταιρία Initiative Media μοιράσει τον «μποναμά».

Πληρώνει τριάντα εκατομμύρια για να προχωρήσουν στο τεστ του ιού και δεν δίνει μια απάντηση στις δυο πανεπιστημιακές ομάδες που ζητούν με επιστολή τους στον πρωθυπουργό να προχωρήσουν χωρίς χρήματα στην διενέργεια τεστ...

Φυσικά οι ραγιάδες Έλληνες θα βγούνε στο επόμενο διάγγελμα για να χειροκροτήσουν. Μια τραγική κατάσταση για τον Ελληνικό λαό έγινε το εφαλτήριο του κ. Μητσοτάκη να εμφανιστεί ως πατερούλης, στην τηλοψία, ως σωτήρας, γιατί έκανε τα αυτονόητα στο θέμα του Έβρου και φυσικά ούτε τα αυτονόητα στο θέμα του κορονοϊού.


Χειροκροτήστε λοιπόν για την μείωση των μισθών κατά 50% των γειτόνων σας, γιατί οι βουλευτές τρώνε με δέκα μασέλες, γιατί οι ημέτεροι προσλαμβάνονται κι ας έβριζαν μια ζωή την Νέα Δημοκρατία, γιατί θα μοιρασθούν ποιοι; τα έντεκα εκατομμύρια για την ενημέρωσή σας, γιατί αύριο θα εξακολουθούν οι ιδιωτικές κλινικές να πλουτίζουν, οι τράπεζες να κοροϊδεύουν τον κόσμο και τα 37 δισεκατομμύρια μαξιλαράκι που έλαβε ο κ. Μητσοτάκης θα περιμένουν εμπόλεμες καταστάσεις για να διατεθούν.. Κι ευτυχώς που υπάρχει και ο «καλύτερος φίλος του κ. Μητσοτάκη», εκτός από τον ιό και τους λαθρομετανάστες, ο Σύριζα, για να γίνονται συγκρίσεις λες και ψηφίσαμε τον Τσίπρα.


Χειροκροτήστε ραγιάδες κι έπειτα μην ξεχνάτε: 6 (κενό) βόλτα τον σκύλο κι έπειτα τα στοιχεία σας….-




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου