Τρίτη, Μαρτίου 31, 2020

Ξέσπασε κατά της Νάρα ο Λόπες: “Είσαι μητέρα – Τι έχεις στο κεφάλι σου;”




Η ιστορία του Μάξι Λόπες και της Γουάντα Νάρα είναι από τις πιο γνωστές στην Ιταλία, αφού το γνωστό μοντέλο χώρισε τον πατέρα των παιδιών της για τον άλλοτε κολλητό του, Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίο και συνεχίζουν να είναι ζευγάρι.



Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν περάσει από πολλά στάδια, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν… ανάρπαστα στα περιοδικά της γειτονικής χώρας, όμως πλέον φαίνεται ότι υπήρξε ένας ακόμη λόγος “πολέμου”.

Κι αυτό γιατί μία φωτογραφία της Νάρα με τα παιδιά -και- του Λόπες, έκαναν έξαλλο τον πρώην διεθνή Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος και ξέσπασε εναντίον της μέσα από το twitter.

Το ξέσπασμα του Λόπες κατά της Νάρα

«Θα ήθελα να μάθω με πιο σκεπτικό έσπασες την καραντίνα εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, όπου από όλους ζητείται να μην βγαίνουν, και εκθέτεις τα παιδιά μας κάνοντας ένα ταξίδι από μια χώρα σε μία άλλη και τα μεταφέρεις στο επίκεντρο της μόλυνσης (Λομβαρδία) χωρίς να σε νοιάζει καμία συνέπεια.
Τι έχεις στο κεφάλι σου; Ντρέπομαι που δεν γνωρίζεις ότι αυτές τις στιγμές πρέπει να προστατεύσεις την υγεία των παιδιών μας. Αν δεν θέλεις να το κάνεις για σένα, κάνε το επειδή είσαι μητέρα πέντε παιδιών, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου