Κυριακή, Μαρτίου 15, 2020

Ενοχλημένο το Μαξίμου με το ΑΠΕ-ΜΠΕ...



Mεγάλη ενόχληση μαθαίνω στο Μ. Μαξίμου για το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που τις τελευταίες μέρες "δεν...

μπόρεσε να παίξει τον ρόλο του", όπως λένε χαρακτηριστικά πρόσωπα πολύ κοντά στον πρωθυπουργό.
Στην κρίση στον Έβρο “δεν κινήθηκε όπως θα μπορούσε και έπρεπε, ως κρατικό πρακτορείο που μεταδίδει ειδήσεις και εικόνες και στο εξωτερικό”, λένε -επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ούτε συντάκτες έστειλε από την αρχή εκεί, (ούτε πολιτικό συντάκτη μαζί με τον πρωθυπουργό και τους Ευρωπαίους ηγέτες…) ούτε κάμερα, ούτε φωτογράφους που να μένουν εκεί και να μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο την πραγματική κατάσταση. Κατάσταση που διαστρευλώνει το …”αδελφό με το ΑΠΕ” Τουρκικό πρακτορείο ” ΑΝΑΤΟΛΟΥ”.
Αλλά και στην κρίση με τον κορωνοϊό, δεν τα πήγε καλύτερα.
Δεν υπήρχε συντονισμός με το κυβερνητικό επιτελείο, δεν κατάφερε να “μπει μπροστά στον τομέα των ενημερώσεων και των οδηγιών” και “κινήθηκε κατά τα συνηθισμένα”.
Αυτό που εξόργισε πάντως τον συγκεκριμένο συνομιλητή του πρωθυπουργού είναι πως την Κυριακή, 15-3, και ενώ οι εξελίξεις στο θέμα ήταν ραγδαίες και όλοι “διψούσαν” για νέα, η κεντρική σελίδα του ΑΠΕ στο ιντερνετ, είχε ως κεντρικό θέμα , πολλές ώρες, ότι … αναβαθμίστηκε σε υφυπουργό ο γ.γραμματέας πολιτικής προστασίας Ν. Χαρδαλιάς….
Την ώρα δηλαδή που τα θέματα για τον κορωνοιό “έκαιγαν” κάποιοι στο ΑΠΕ έκριναν ότι βασικό ενδιαφέρον των πολιτών ήταν αν ο γεν. γραμματέας έγινε υφυπουργός…..
Στο Μ. Μαξίμου αναζητούν ποιος έδωσε την σχετική εντολή , προφανώς για να κάνει δημόσιες σχέσεις στον νέο υφυπουργό...

από email αναγνώστη
Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου