Σάββατο, Μαρτίου 28, 2020

Απίστευτες ουρές στα σούπερ μάρκετ...




ΦΩΤΟ...
Στην ουρά για να μπουν στα σούπερ μάρκετ, όπου ισχύουν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στήθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί πολίτες, προκειμένου να προμηθευτούν τα αναγκαία.

Το...
γεγονός ότι πολλοί εργάζονται τις καθημερινές σε συνδυασμό με το ότι τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά αύριο έχει προκαλέσει τεράστιες ουρές εξώ από κεντρικά καταστήματα.

Οι πολίτες φορώντας μάσκες και γάντια περίμεναν υπομονετικά, μέχρι να βγει κάποιος για να εισέλθουν, έτσι ώστε να μην ξεπεραστεί ο αριθμός των πελατών που προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες για την προστασία μας από τον κορωνοϊό.


Στην είσοδο τούς περίμενε μία υπάλληλος που τους συνιστούσε να βάλουν αντισηπτικό στα χέρια τους, ακόμα κι αν φορούσαν γάντια, ενώ τους προμήθευε ειδικό καρτελάκι για το ταμείο. Οι εργαζόμενοι επιπλέον τους προέτρεπαν να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας στα διάφορα τμήματα, κάτι που πάντως φρόντιζαν και οι ίδιοι χωρίς συστάσεις.


Αυστηρά ήταν τα μέτρα κυρίως στα ταμεία, στα οποία προσερχόταν μόνο ένας πελάτης, ενώ ο επόμενος περίμενε σε μεγάλη απόσταση μέχρι να ολοκληρώσει κάποιος τη συναλλαγή του.























πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου