Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Η 9η Απριλίου είναι και θα είναι η ημέρα του Γιάννη Αγγέλου!(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)




Για την οικογένειά του
Τους ανθρώπους που τον αγαπούν
Για εμάς τους υπολοίπους που ενώ δεν τον γνωρίσαμε προσωπικά, αποτελεί πρότυπο.
Από ένα κείμενο που βρήκαμε στο διαδίκτυο:
« Αληθινοί φίλοι είναι οι άνθρωποι, με τους οποίους μπορείς να είσαι πάντα ο εαυτός σου, δεν χρειάζεται να κρύψεις τίποτα, να υποκριθείς για τίποτα, να απολογηθείς για τίποτα, είσαι απλά εσύ.
Αληθινοί φίλοι είναι οι άνθρωποι, μέσα από τους οποίους ανακαλύπτεις πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι είχες.
Είναι οι άνθρωποι, με τους οποίους τολμάς να κάνεις πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ άλλοτε.
Είναι αυτοί οι άνθρωποι που σε εμπνέουν να γίνεις καλύτερος, να εξελιχθείς, να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, να φτάσεις ψηλά.
Οι πραγματικοί φίλοι λειτουργούν ως πρότυπα, ως πηγή έμπνευσης και θαυμασμού, είναι για εσένα οικογένεια, ξέρουν τα μυστικά σου, γνωρίζουν τα γούστα σου, με μια ματιά σου αντιλαμβάνονται το τι αισθάνεσαι, σε έχουν δει να κλαίς και να γελάς με την ψυχή σου.
Είναι άτομα διαφορετικά από εσένα, που όταν είστε μαζί δημιουργείτε τον «τέλειο άνθρωπο»!
Αληθινή φιλία είναι να νιώθεις για κάποιον ανιδιοτελή αγάπη, να λατρεύεις τα ελαττώματά του, να είσαι δίπλα του στις ευτυχισμένες και στις δύσκολες στιγμές του και να πονάς για τα προβλήματά του σαν να τα βίωνες ο ίδιος».


Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα ήταν ο Γιάννης Αγγέλου! Σεμνός, διακριτικός, εργατικός, ξόδεψε σε όλη του τη ζωή αγάπη, χωρίς να θέλει να αποδείξει τίποτε… Ήταν απλά ο εαυτός του!
Αιωνία σου η μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου