Παρασκευή, Απριλίου 10, 2020

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε χθες, η Ελένη Μενεγάκη, με όσα είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)



Και όταν μιλάει η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, δεν νομίζουμε πως δικαιούται να αμφισβητήσει την ορθότητα του λόγου της, κανείς κοινός θνητός.
Και μή νομίζετε πως το έκανε, με άνωθεν εντολή, επειδή ο Κυριάκος έχει ξεφορτώσει πολύ τζάμπα χρήμα στα κανάλια και ετοιμάζεται, όπως μαθαίνουμε να τους δώσει και άλλα, ενεργοποιώντας τα παγωμένα 7 εκ. ευρώ του Δεκεμβρίου.
Ούτε φυσικά πως τον έχουν πάρει χαμπάρι οι καναλάρχες, τί ψώνιο είναι και έχουν βάλει τους παπαγάλους να παπαγαλίζουν, γιατί εκθιάζοντας τον, βγαίνουν κερδισμένοι.
Η Ελένη Μενεγάκη, χθες, μίλησε από καρδιάς.
Άλλωστε, όπως είπε, μέχρι σήμερα, δεν έχει πάρει πολιτική θέση, αλλά οδηγήθηκε, τώρα να το κάνει, διότι δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό της.
Και η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος, προκαλεί αυθόρμητα ξεσπάσματα θαυμασμού.
Ανεξάρτητα που κάποιοι, από ζήλια, λένε πως όλα αυτά τα στήνει το επιτελείο του.
Θα θυμάστε βεβαίως, εκείνη τη νεαρή μητέρα, που περνούσε, εντελώς τυχαία, με το παιδάκι της στο καρότσι, δίπλα από τον Κυριάκο, που πάλι εντελώς τυχαία εκείνη τη στιγμή τον ακολουθούσαν οι κάμερες και αυθόρμητα του είπε, ''καλέ τί γκόμενος είσαι συ''.
Τότε βεβαίως, κάποιοι κακοπροαίρετοι, είπαν πως το συμβάν εκείνο ήταν στημένο, επειδή η κοπελίτσα έτυχε να δουλεύει με τον σύζυγο της στο γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη.
Αλλά δεν ήταν έτσι.
Διότι αν ρίξετε μία προσεκτική ματιά στο video θα δείτε ότι και το παιδί στο καροτσάκι, σήκωσε τα χέρια, βλέποντας τον Κυριάκο.
Δηλαδή, ήταν και το παιδί στο κόλπο;
Και το παιδί μακέτο, ρε κανίβαλοι;


Πάντως, ένα είναι το σίγουρο.
Ο Κυριάκος, με τον τρόπο του, κατάφερε να κερδίσει τις εφημερίδες, κατάφερε να κερδίσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη, κατάφερε να κερδίσει και την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.
Σε λίγο θα δούμε να κερδίζει και την απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης, καθώς είναι βέβαιο πως θα δούμε κάποιον ''αυθόρμητο'' θαυμασμό και εκεί.
Για παράδειγμα, ίσως να δούμε να εκδηλώνει τον θαυμασμό της και η Αννίτα Πάνια.
Που για να είμαστε ειλικρινείς, από εκεί περιμέναμε να ξεκινήσει ο ''αυθόρμητος'' θαυμασμός, μιας και ο Κυριάκος ταιριάζει γάντι στην εκπομπή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου