Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Σήμερα το νέο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης





Στις 11 οι ανακοινώσεις - ΚΥΑ υπογράφουν Θεοδωρικάκος, Σταϊκούρας και Γεωργιάδης


Να αναδειχθούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας ως πυλώνες αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, ενίσχυσης των θέσεων εργασίας, επανεκκίνησης της οικονομίας και ανάπτυξης είναι ο στόχος του νέου προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης, που παρουσιάζεται σήμερα.

Την Κοινή Υπουργική Απόφαση θα υπογράψουν στις 11:00 οι υπουργοί Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, το νέο πρόγραμμα έχει αναπτυξιακό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα και θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Αθηναίων Αντώνη Τρίτση, που έφυγε από τη ζωή πριν από 28 χρόνια
Advertisement







«Το Υπουργείο Εσωτερικών σε στενή συνεργασία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Δημιουργεί, όμως, και το σχέδιο για την επόμενη μέρα, με νέες υποδομές, νέα έργα, για να είναι όλες οι πόλεις και οι περιοχές της Ελλάδας ασφαλείς, βιώσιμες, με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες» αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου