Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020

Κρήτη: Αγωνία για 45χρονη που έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε σε πισίνα





Ευτυχώς έγινε εγκαίρως αντιληπτή από τους συναθλητές της και τους προπονητές της


Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται διασωληνωμένη του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 45χρονη γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο Λίντο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretapost, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διασώστες και γιατροί κατάφεραν να την ανατάξουν και να τη διασωληνώσουν.

Οι πληροφορίες πως η 45χρονη, που διαπιστώθηκε ότι είχε εισροή νερού στον πνεύμονα, βρισκόταν στην πισίνα με το γιο της όταν έχασε τις αισθήσεις της, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Έγινε εγκαίρως αντιληπτή από τους προπονητές

Η αθλούμενη αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ μετείχε σε προπόνηση κολύμβησης τοπικού σωματείου, έχασε τις αισθήσεις της, αλλά έγινε εγκαίρως αντιληπτή από τους συναθλητές της και τους προπονητές. Αμέσως κλήθηκε το σταθμευμένο στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου ασθενοφόρο και χωρίς χρονοτριβή, με την άμεση συνδρομή του ιατρού και των διασωστών του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι για το Ηράκλειο ταξίδεψε εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και αμέσως μετέβη στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό και τον υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Δημήτρη Αγαπίου.

Πηγή: Cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου