Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2020

Τσίπρας για "Μένουμε Σπίτι": Ζήτημα Δημοκρατίας η δημοσίευση της λίστας με τα ποσά στα ΜΜΕ



Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης των σχετικών με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ για την προώθηση της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του.


Για αδιαφανή χρηματοδότηση ΜΜΕ που διασύρει την χώρα διεθνώς, κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στα ποσά που δόθηκαν από την κυβέρνηση για την προώθηση της καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι", ενώ ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με τα ποσά ανά Μέσο.

"Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για ανύπαρκτα Μέσα που χρηματοδοτήθηκαν εν κρυπτώ, επιβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση δεν είχε κανένα κριτήριο. Ούτε για τους εργαζόμενους, ούτε για την επισκεψιμότητα ή την τηλεθέαση των Μέσων. Μονάχα τη χειραγώγηση, το στραγγαλισμό της ενημέρωσης και τη χρηματοδότηση ημετέρων", αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση οφείλει να δώσει σήμερα κι όλας τη λίστα με τα ποσά που διένειμε, καθώς, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, "δεν είναι ζήτημα καλής θέλησης, είναι ζήτημα αυτονόητης κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, είναι ζήτημα Δημοκρατίας".
ADVERTISING


Αναλυτικά η ανάρτηση του Α. Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου