Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

Viral το "παγωμένο" χαμόγελο της Μελάνια - Η αμήχανη στιγμή στο πλευρό του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ




Απίστευτη σκηνή: Η στιγμή που ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται στην εκκλησία (vid)

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια.


Ένα νεύμα στην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ προκειμένου να χαμογελάσει φαίνεται ...
πως έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’, μια μέρα μετά την επίσκεψη στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη που εξόργισε κάποιους θρησκευτικούς ηγέτες.


Έτσι, λοιπόν χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε την σύζυγό του και επισκέφθηκαν Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’ δίπλα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής. Το ιερό είναι ένας τόπος προσευχής για τους Καθολικούς αλλά καλωσορίζει ανθρώπους όλων των θρησκειών. Οι Τραμπ πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ έξω από το ιερό και στάθηκαν σιωπηλοί για λίγα λεπτά με τα χέρια ενωμένα μπροστά τους. Δεν έκαναν κανένα σχόλιο.
Το νεύμα του Τραμπ στην Μελάνια

Σε πλάνα όμως από την χθεσινή επίσκεψη, ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε κάποια στιγμή και κάτι είπε στην Μελάνια, προτού χαμογελάσει για τους φωτογράφους, που κατέγραφαν την επίσκεψή τους. Έπειτα φάνηκε να παρατηρεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν χαμογελούσε και της έκανε παρατήρηση προτού η Πρώτη Κυρία αναγκαστεί να κάνει ένα βεβιασμένο χαμόγελο και να αποχωρήσει με τον σύζυγό της.



Ο Τραμπ προσπαθεί να ενθαρρύνει την σύζυγό του να χαμογελάσει κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής τους στην εκκλησία του Saint John Paul II χθες, με την αμήχανη αντίδραση... της Πρώτης Κυρίας να γίνεται viral και meme στα social media. Το ζευγάρι έβγαλε πολλές φωτογραφίες, αλλά κάποιοι θεατές παρατήρησαν αμέσως το "παγωμένο" χαμόγελο της Μελάνια, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξαν.



Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να λέει στην Μελάνια να χαμογελάσει για τους φωτογράφους αντί να είναι τόσο σοβαρή. Το μόνο που κατάφερε να κάνει όμως ήταν ένα μικρό χαμογελάκι που μαρτυρά αμέσως ότι το έκανε με το ζόρι.

Ένας χρήστης του twitter ανέφερε ότι είναι το ζευγάρι με την μεγαλύτερη έλλειψη χημείας, ενώ αρκετοί παρατήρησαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνονται οι διαφορές μεταξύ τους, καθώς αρκετές φορές η Μελάνια έχει αρνηθεί να πιάσει το χέρι του Τραμπ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου