Σάββατο, Ιουλίου 11, 2020

Η… καταραμένη σειρά Glee: Νεκροί πρωταγωνιστές, σκάνδαλα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και πολλά ένοχα μυστικά (video)






Τελευταίο περιστατικό η εξαφάνιση της πρωταγωνίστριας Νάγια Ριβέρα που πλέον θεωρείται νεκρή


Η υπόθεση της εξαφάνισης της Νάγια Ριβέρα που πλέον οι αρχές θεωρούν ότι είναι νεκρή, έφερε και πάλι στο προσκήνιο τη συζήτηση για την… κατάρα της σειράς Glee, στην οποία η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε.


Και όχι άδικα μιας και και η σειρά συνδέεται με τέσσερις θανάτους – πιθανόν και πέμπτο-, μια εξαφάνιση, ναρκωτικά, αυτοκτονίες, σκάνδαλα και όπως φαίνεται πολλά ένοχα μυστικά.

Τελευταίο θύμα είναι η 33χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς, Νάγια Ριβέρα, η οποία υποδύθηκε την cheerleader Σαντάνα Λόπες έως το 2015, και αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη.

Η 33χρονη ηθοποιός είχε νοικιάσει σκάφος να κάνει βαρκάδα με τον τετράχρονο γιο της. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους όταν είδε ότι οι ώρες περνούσαν και δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί της κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σκάφος τον τετράχρονο γιο της να κοιμάται αλλά εκείνη δεν ήταν πουθενά. Οι έρευνες εντοπισμού δεν απέδωσαν καρπούς με τις αρχές να πιστεύουν πως είναι νεκρή.
Θάνατοι από χρήση ναρκωτικών
Το 2013 στα 31 του χρόνια ο πρωταγωνιστής της σειράς, Κόρι Μοντέιθ εντοπίζεται νεκρός στο Βανκούβερ μετά από χρήση ναρκωτικών. Ο Μοντέιθ είχε δεσμό με τη συμπρωταγωνίστριά του, Λέα Μισέλ. Μάλιστα η σειρά τότε είχε αφιερώσει στη μνήμη του ένα ολόκληρο επεισόδιο.
Μόλις ένα χρόνο αργότερα βρίσκεται νεκρός σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς, Μπέκα Τόμπιν, που υποδυόταν την Κίτι. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, οι αρχές δεν πείστηκαν πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το 2014 η 38χρονη Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς που συμμετείχε στη σειρά, βρίσκεται νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, μετά από υπερβολική δόση ουσιών.
Το 2018 το πτώμα του 35χρονου Μαρκ Σάλινγκ, που υποδύθηκε στη σειρά τον Πακ εντοπίζεται σε περιοχή του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του. Ο Μαρκ είχε συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου