Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2020

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Μοιράσατε τα λεφτά στα ΜΜΕ λες και ήταν της οικογένειάς σας (video)





Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη λίστα Πέτσα και την απουσία κριτηρίων, έτσι ώστε να δοθούν με απόλυτη διαφάνεια τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων στα ΜΜΕ.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο πρωθυπουργός μοίρασε τα χρήματα στο πίσω γραφείο του Μαξίμου λες και ήταν χρήματα της οικογένειάς του.
Αναλυτικά:
«Πόσο αυτογελοιοποίηση μπορείτε να αντέξετε κύριε Μητσοτάκη. Ανακοινώσατε μετά από 2,5 μήνες καθυστέρηση τη λίστα της ντροπής, που αποδεικνύει ότι μοιράσατε 20 εκατ, στο πίσω γραφείο του Μαξίμου, ξέρετε αυτό πίσω από τη σκάλα, λες και ήταν λεφτά της οικογένειας. Και τα μοιράσατε σε όποιον σας αρέσει. Χωρίς κριτήρια. 20 εκατ. λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων. 1% μόνο για ξεκάρφωμα σε μη φιλοκυβερνητικά μέσα.
Και τα υπόλοιπα χωρίς κριτήρια με μόνο στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Και είχατε και το θράσος προχθές να δηλώσετε ότι δε τα μοιράσατε εσείς, αλλά η εταιρεία στην οποία αναθέσατε. Μόνο που είναι η ίδια εταιρία που είχε αναλάβει τη προεκλογική σας καμπάνια.
Δε ντρέπεστε κ. Μητσουτάκη να λέτε τόσο χοντρά ψέματα στον ελληνικό λαό; Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;
Και ήρθε όμως χθες και το απόγειο της γελοιοποίησης. Ήρθε η απόφαση Μαρινάκη να σας τα γυρίσει πίσω. Τι έγινε; Δε τη κάνατε σωστά τη μοιρασιά;
Σε κάθε περίπτωση δεν είστε μόνο εκτεθειμένος αλλά και καταγέλαστος και δεν έχετε άλλη επιλογή από το να πάρετε πίσω όχι μόνο τα λεφτά που σας επιστρέφει ο Μαρινάκης, αλλά όλα τα λεφτά που μοιράσατε χωρίς ντροπή σε ΜΜΕ για να σας φιλοτεχνούν το προφίλ.

Να πάρετε πίσω το πρόγραμμα της ντροπής.
Φαντάζομαι θα δώσετε κάποια στιγμή απαντήσεις».












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου