Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

Βόμβες Τράγκα για την μυστική συμφωνία με την ΤουρκίαΑυτή τη στιγμή στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM ο Γιώργος Τράγκας εξαπολύει μύδρους κατά του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την περιβόητη μυστική και έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία.

Ο Τράγκας υποστηρίζει πως αυτή η συμφωνία την οποία ο πρωθυπουργός την κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό παρά το ότι ο ίδιος την αποκάλυψε στην αρθρογραφία του σε ξένες εφημερίδες, συνιστά εθνική μειοδοσία με την οποία παραδίδεται στην Τουρκία το μισό Αιγαίο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανακοινώνει τι συμπεριλαμβάνει αυτή η έγγραφη συμφωνία.
Ο γνωστός δημοσιογράφος κατήγγειλε ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως άβουλο όργανο του Βερολίνου, που κάνει ακριβώς ότι του υπαγορεύει η Γερμανία. Τον χαρακτήρισε ως «ξένο σώμα« στην παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή Και κάλεσε τους νεοδημοκράτες βουλευτές να ξεσηκωθούν, διότι εάν ο Μητσοτάκης ολοκληρώσει το σχέδιο του για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, η Νέα Δημοκρατία θα καταρρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου