Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2020

Η απάντηση του Χαρδαλιά είναι χειρότερη και από … χειροφίλημα χωρίς μάσκα! “Δεν φίλησα, απλώς έσκυψα με σεβασμό στο ράσο” !!! (ΥΓ: Ποταπή η αναφορά σε … διάσωση καρκινοπαθούς !)
Σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα “ασυμμάζευτα” από τον σάλο που προκλήθηκε στα social media – και οχι μόνον αφου και ο συνάδελφός του κ Παπαθανάσης εμμεσως τον “άδειασε” – από το στιγμιότυπο που τον δείχνει να σκύβει χωρίς μάσκα στο απλωμένο χέρι ιερεά σε χωριό της Καρδίτσας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη με ανάρτησή του στα social media ισχυρίζεται πως δεν φίλησε το χερι του ιερέα αλλά απλά έσκυψε με σεβασμό στο ράσο του … και πως μόλις είχε βγάλει τη μάσκα για να πιει νερό… Το χειρότερο φαουλ όμως είναι οτι στην προσπάθειά του να εξωραίσει τις εντυπώσεις από την εικόνα που κα΄νει τον γλυρο των social media αναφέρει με κομαπσμό τη διάσωση “μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας” ! Λίγη συστολή κύριε Χαρδαλιά. Και λίγη διακριτικότητα …Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:
«Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημια, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλινοντας στο ράσο του με σεβασμο (και όχι φιλωντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασωσαμε και που εσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρει αμεσως μετά το τελος και αυτης της επιχειρησης και ενω μολις ειχα βγαλει την μασκα μου για να πιω νερο (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικοτητα).
Σε οσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα:
Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών.
Από αυτη την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου