Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ταγίπ καταριέται την εφημερίδα Δημοκρατία


Σκληρή αντίδραση από τον Καλίν :¨Αυτό είναι κάτι που το καταγγέλλω με τον πιο έντονο τρόπο, το αναθεματίζω και το καταριέμαι¨

……..

Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν, χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις :

¨Η γλώσσα των κυρώσεων των εκβιασμών και των απειλών κατά της Τουρκίας ποτέ δεν φέρνει αποτέλεσμα. Αυτό πλέον πρέπει να το δούνε και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί. Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως με μία σειρά από απειλές οή κυρώσεις θα τρομάξουν την Τουρκία και θα την κάνουν να αλλάξει γνώμη την αποφασιστικότητα της, καταβάλλουν μία μάταιη προσπάθεια.

Το ότι ο κύριος Μακρόν δημοσίευσε ένα μήνυμα στα τουρκικά ήταν ένα ωραίο και συμπαθητικό βήμα. Αλλά το νόημα Είναι πιο σημαντικό από τα λόγια. Είναι απαραίτητο να δούμε τι σημαίνει και σε ποιο πολιτικό στρατηγικό Πλαίσιο ταιριάζει. Κατά τη γνώμη μου ο κύριος Μακρόν δεν διαβάζει σωστά την παγκόσμια πολιτική.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, το κλίμα έχει καταστεί πολύ πιο κατάλληλο για την έναρξη αυτών των διαπραγματεύσεων. Η διαπραγμάτευση μας Για αυτό συνεχίζονται καθώς στο εγγύς μέλλον ενδέχεται να ξεκινήσουν ξανά οι διερευνητικές συνομιλίες.

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αυτό είναι κάτι που το καταγγέλλω με τον πιο έντονο τρόπο, το αναθεματίζω και το καταριέμαι. Διότι αυτός ο τίτλος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελευθεροτυπία και την ελευθερία έκφρασης. Είναι μία προβοκάτσια.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/ibrahim-kalindan-sert-tepki-kiniyorum-telin-ediyorum-lanetliyorum-41616081

20/9/2020

Σχ. : Εμάς πάλι Ιμπραήμ επειδή μας άρεσε το εξώφυλλο το ξαναβάζουμε

320E3FDC 4DF7 4E41 A1DC 89D48AC02F98

Πηγή: tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου