Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2020

Πικρό χιούμορ Πολάκη : “Από τα χειροκροτήματα στο ξύλο, ένα τσιγαράκι δρόμος…” – “Γιαννακέ πετάς;;;;”





Με πικρό χιούμορ για τα … “χειροκροτήματα” που καλουσε η κυβέρνησης να αποδώσουν οι πολίτες στους “ήρωες με τις πρασινες μπλούζες” την πρώτη περίοδο της πανδημίας και το … “ξύλο και τα γκλόμπ” με τα οποία τους υπο΄δεχτηκε σήμερα στο κατώφλι του Υπ. Υγείας όπου είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν, σχολίασε με νέα ανάρτηση του στο facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης την αντιμετώπιση των γιατρών και νοσηλευτών από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αντιδιαστολή με το πρώτο χειροκρότημα για την ηρωική αντιμετώπιση της πανδημίας από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τώρα το ξύλο και τα γκλομπς για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις τους στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που αθέτησε και τα στοιχειώδη. Παράλληλα, επεφύλαξε κι ένα μικρό σχόλιο στο τέλος, για τον απηνή αντίπαλό του, την προηγούμενη περίοδο, πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, που σήμερα έπεσε ο ίδος θύμα της “ιδιαιτερης” αντιμετώπισης της κυβερνησης στου υγειονομικούς….

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΛΟΜΠ, ένα τσιγαράκι δρόμος…..

Υπουργείο Υγείας σήμερα, εφαρμογή του νόμου Χρυσοχοΐδη για την απαγόρευση των διαδηλώσεων!!!

… και βέβαια έτσι υλοποιούνται οι πρωθυπουργικές υποσχέσεις για «παραμονή και μονιμοποίηση στο σύστημα» των επικουρικών των ΟΑΕΔ και των συμβασιούχων

ΥΓ. ΓΙΑΝΝΑΚΕ ΠΕΤΑΣ;;;;

Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου