Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020

Ο Πολάκης θυμήθηκε όταν ο Στουρνάρας συγκαλούσε έκτακτο έλεγχο για το δάνειο των 100 χιλ ευρώ και αναρωτιέται: “Γιατί κάνει την… πάπια τώρα που χαρίζουν 1 δις σε 4 εφοπλιστές και τον Πηλαδάκη; Που είναι, ζει … αναπνέει;” (Video)





Δεν ξεχνάει την σπέκουλα είς βάρος του, το 2017 με αφορμή το δικό του καθόλα νόμιμο δάνειο 100 χιλ ευρώ που είχε πάρει επειδή δεν εργαζόταν πλέον ως γιατρός και το οποίο είχε προκαλέσει την...ευαισθησία του Διοικητή της ΤτΕ κ Στουρνάρα πουβείχε σπευσει να συγκαλέσει – και να το δημοσιοποιήσει – έκτακτο έλεγχο των υπηρεσιών της ΤτΕ για το δανειο του, ενώ παράλληλα η διένεξη έχει πάρει και προσωπικές διαστάσεις μετά την υπόθεση της δήθεν καταγραφής της συνομιλίας που είχαν οι δυο τους εξαιτίας του δανείου που εξασφάλισε νόμιμα ο πρώην αν. υπουργός Υγείας αλλά και την κωμικοτραγική κάλυψη του θέματος από τα «ρεπορτάζ» του ΣΚΑΪ έξω από τράπεζες, ο Παύλος Πολάκης.

Έτσι, με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για την φάμπρικα «θαλασσοδανείων» από τα μεγαλύτερα εφοπλιστικά τζάκια της χώρας, ο Παύλος Πολάκης άσκησε σκληρή κριτική στον Γιάννη Στουρνάρα στην Ολομέλεια με αφορμή τον “πτωχευτικό κώδικα” – καρμανιόλα για την πρώτη κατοικία.

«Ο κ. Μεγάλου χαρίζει 150 εκατομμύρια στον Πηλαδάκη και έχουν χαρίσει και 900 εκατομμύρια ευρώ σε τέσσερις εφοπλιστές» είπε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Και δεν μπορώ, θα το πω… Ο κ. Στουρνάρας, όταν εγώ πήρα -γιατί ζοριζόμουν και δεν έπαιρνα μίζες και δεν δούλευα ως γιατρός- 100.000 ευρώ δάνειο, έκανε έκτακτη σύσκεψη στην ΤτΕ για να ελέγξει τη νομιμότητα και το βρήκε το νόμιμο βέβαια, αλλά τη φασαρία την κάνατε τότε» επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης και αναρωτήθηκε με νόημα: «τώρα, που έχει βγει στη φόρα ότι χάρισε η τράπεζα Πειραιώς 900 εκατομμύρια ευρώ πού είναι ο κ. Στουρνάρας; Ζει; Αναπνέει; θα κάνει καμιά σύσκεψη; Θα ζητήσει να γυρίσουν τα λεφτά πίσω ή θα κάνει την πάπια;».

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου