Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2020

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα και “ερωτηματικά” για την αποτυχία στη Σύνοδο Κορυφής: “Ο κ Μητσοτάκης δεν έφτασε καν στον … πήχυ! Έφυγε ακόμα μια φορά με άδεια χέρια. Γιατί πέταξε λευκή πετσέτα;…”





«Πυρά» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό με αφορμή τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής. «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έφτασε καν τον πήχη για τις κυρωσεις» επισημαίνει.

«Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη, αλλά δεν τον έφτασε καν» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Facebook, «ούτε κυρώσεις στην Τουρκία, ούτε καν ένας μηχανισμός που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αν ξεκινήσουν ξανά οι προκλήσεις».

«Το ερώτημα είναι γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα; Και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώνεται επισήμως η ανάρτηση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου στον ΟΗΕ. Τη μέρα που ανακοινώνεται συμφωνία των δυο πλευρών στο ΝΑΤΟ. Μια μέρα μετά την αναχώρηση Πομπέο από την Ελλάδα» συνεχίζει ο κ. Τσίπρας και προσθέτει:

«Όσο δε γνωρίζουμε τί ακριβώς συμφώνησε, υπέγραψε και υπογράφει στο Βερολίνο, θα τα αποδίδουμε όλα αυτά στην απλή σύμπτωση».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου