Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2020

OXI KYΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ- ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΑΛΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ



H χώρα ζει μία πρωτόγνωρη περίοδο εθνικής, πολιτικής και κοινωνικής αποχαύνωσης.
Τον νοικοκύρη δεξιό δεν φαίνεται πλέον να τον αγγίζει τίποτε από αυτά που συμβαίνουν γύρω του, καθώς τα μέσα ενημέρωσης έχουν φροντίσει να τον ποτίζουν καθημερινά και επίμονα σανό.
Oι ημέρες που ζούμε θυμίζουν ημέρες ..«Μega».Τότε που αναρωτιόσουν όταν έβλεπες το κανάλι εάν ήσουν ηλίθιος ή όχι. Μόνο που τώρα είναι όλα «Mega»...
Yπό τον φόβο του κορονοϊού και του αισθήματος ανασφάλειας που καλλιεργείται από τα μέσα ενημέρωσης η κυβέρνηση προχωρά τους τελευταίους μήνες σε αποφάσεις εγκληματικές αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες.
Δηλώνει ο Μητσοτάκης  ότι είναι «σχεδόν αδιανόητο να πάμε σε δεύτερο γενικό lockdown» και σε τρεις ημέρες βάζει «γαρνιτούρα» τον έρμο τον Τσιόδρα και ανακοινώνει το lockdown.
Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος -τι τύπος κι αυτός- αποκλείει τέτοιο ενδεχόμενο.
Μπάχαλο...
Λίγο πριν ο κ. Μητσοτάκης  μας είχε πει ψεκασμένους, ξεχνώντας ότι ακόμα και βουλευτές του είχαν ασχοληθεί επιτυχώς με την ανακάλυψη του θέματος, υποβάλλοντας ερωτήσεις στη Βουλή... Ξεχασιάρης...
Άνοιξαν να σύνορα την 1η Ιουνίου, χωρίς κανένα μέτρο.
Γέμισε κρούσματα η βόρεια Ελλάδα και θέσπισαν μέτρα στις 15 Ιουλίου.
Έκαναν το πείραμα του καλοκαιριού για να έχουν τουρισμό. Κάθε Σαββατοκύριακο ήταν αλλού για μπάνιο ο Κυριάκος και οι Τούρκοι αλώνιζαν.. Προσκάλεσε και τουρίστες με τηλεοπτικό μήνυμα, με φόντο το ηφαίστειο (ο Θεός να μας βοηθήσει)
Αποτέλεσμα: O τουρισμός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα  και τα κρούσματα δεκαπλασιάσθηκαν. Toν Ιούνιο η χώρα είχε 492 κρούσματα. Τον Ιούλιο 1.068. Τον Αύγουστο 5.657. Και παρ' όλα αυτά, δεν έφταιγε ο τουρισμός, αλλά η ατομική ευθύνη των νέων κυρίως...
Ατομική ευθύνη που κανείς λογικός δεν αμφισβητεί, αλλά η κυβερνητική ευθύνη δεν υπάρχει πουθενά;
Τα στοιχεία άλλα δείχνουν.
Κι όμως υπάρχει όπως παραδέχθηκε και ο ...μέγας Άδωνις ξεκάθαρα: «Πέσαμε έξω».. Έπεσαν όμως να τον φάνε και βγήκε να διαψεύσει τον εαυτό του. Συνηθισμένος σε αυτά...
Έδωσαν είκοσι και πλέον εκατομμύρια στους εκδότες, για την μάχη κατά του κορονοϊού, την στιγμή που ήταν υποχρεωμένα τα μέσα ενημέρωσης, να δημοσιεύουν ότι είχε σχέση με την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Πόσες ΜΕΘ θα είχαν δημιουργηθεί με τα είκοσι αυτά εκατομμύρια και τα δυο εκατομμύρια παρτέρια -φούντες του Μπακογιάννη; Αλλά σε ένα τέτοιο σκάνδαλο είδατε αντίδραση από  πουθενά; Ποιος θα τα βάλει με τους εκδότες; 
Έτσι με λιγότερους θανάτους από το πρώτο χρονικό διάστημα πριν από οκτώ μήνες, βρισκόμαστε πάλι κλεισμένοι στα σπίτια, με την βλακώδη δικαιολογία περί ατομικής ευθύνης, όταν η ανεύθυνη κυβέρνηση θα έπρεπε να απολογείται. Κι έτσι αλωνίζει ο Μητσοτάκης.. .Και σε αυτό τον βοηθούν φυσικά τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και διάφοροι άλλοι βαστάζοι του διαδικτύου, που τσιρίζουν επίμονα τα περί ατομικής ευθύνης και μάλιστα προκλητικά; «Kαλα να πάθουμε». «Δεν βάζουμε μυαλό» και διάφορες άλλες αηδίες, για να υπογραμμίσουν μόνον την ατομική ευθύνη.
Ευτυχώς όμως, εν μέσω πανδημίας εθνικών κινδύνων και οικονομικού μαρασμού, θα μπορούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, να θαυμάσουν το σπίτι της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη, που βρήκε ακριβώς αυτήν την περίοδο για να μας το δείξει υπερηφάνως...Καμία ευαισθησία...Τι να πει κανείς;
Αλλά και στα εθνικά θέματα τι να πρωτοθυμηθούμε;

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πριν μικρό χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι είμαστε ηλίθιοι όλοι εμείς οι νεοδημοκράτες, που με τις σημαίες μας ψηλά κατεβαίναμε στο Σύνταγμα και στην Αριστοτέλους και φωνάζαμε για τα Σκόπια.
Είναι αποδεδειγμένο -τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης και όσα ασκούν προπαγάνδα  (η ιστορική σοβαρή Καθημερινή επιχειρεί ενίοτε να βαστήξει τα προσχήματα)  δεν είπαν λέξη -ότι το υπουργείο Εξωτερικών στην κοινή ανακοίνωση του  Δένδια,  μετά την συνάντηση με  τον Πομπέο έσβησε, όπως το ακούσατε, τον  όρο «ιστορική συμφωνία για τα Σκόπια». 
Πήγε ο Μητσοτάκης στην συνέχεια να το μαζέψει, λέγοντας ότι δεν συμφωνεί,  αλλά φυσικά ποιος το πίστεψε. To θυμάται κανείς;
Ακολούθησε η «κατάληψη» της Αμμοχώστου, η άθλια συμπεριφορά των Αθηνών στους Κύπριους αδελφούς και φυσικά είχε προηγηθεί η εντελώς δουλική στάση απέναντι στην μετατροπή σε τζαμί της Αγίας Σοφίας. Δυο μήνες μετά ο Μητσοτάκης ανοίγει το Τέμενος...Σχολιάστε το.
Και να μην ξεχνάμε την υποτακτική, δουλική συμπεριφορά της κυβέρνησης, όταν αφήνει να εννοηθεί ότι σύνορά μας είναι τα έξι μίλια, καθώς και τον εξευτελισμό που υπέστη ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, όταν οι Τούρκοι του βάστηξαν το αεροπλάνο μισή ώρα στον αέρα.
Και φυσικά απέναντι σε όλα αυτά, που θα κατέβαζαν τον λαό στους δρόμους (εάν τα ΜΜΕ λειτουργούσαν ανεξάρτητα) η κυβέρνηση, με τα μέσα ενημέρωσης, έχει φροντίσει να μας υπενθυμίζει πόσο περισσότερο κακός είναι ο Σύριζα,  που τον συντηρούν ως φόβητρο τα καλά πληρωμένα μέσα ενημέρωσης με την αμέριστη συμπαράσταση των εναπομεινάντων πασόκων της Φώφης.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι επικίνδυνη, για την εθνική ανεξαρτησία και την Δημοκρατία. Όμως πέρα βρέχει για τους περισσότερους νεοδημοκράτες, που θαρρείς πως ξαφνικά πάσχουν από  ομαδική πολιτική μυωπία.
Κι έχεις και τους αφελείς Μητσοτακικούς, που η επιχειρηματολογία τους ομοιάζει με εκείνη των νεαρών καταληψιών στα σχολεία.. Το είχε πει ο Μητσοτάκης, υποστηρίζουν, ότι από την ώρα που υπογράφηκε η συμφωνία των Σκοπίων, μόνο  διορθωτικές κινήσεις θα μπορούσε να κάνει.
Δεν μπορούν να κατανοήσουν, ότι  άλλο αποδέχομαι τετελεσμένα κι άλλο βαφτίζω μια συμφωνία ιστορική, στην οποία συμφωνία στηρίχθηκα για να διεξάγω προεκλογικό αγώνα. 
Και ποιες είναι οι διορθωτικές κινήσεις; Έρμοι νεοδημοκράτες είναι  οι συμφωνίες που έρχονται για επικύρωση στην Βουλή και που η κυβέρνηση έκανε τα πάντα να βρει έναν βουλευτή της να τις εισηγηθεί..; Τις διάβασε κανείς νεοδημοκράτης;

Δηλαδή όλοι εμείς που κατεβαίναμε μαζί με τον Άδωνι και τους άλλους γραφικούς, που κουβάλησε ο Κυριάκος στη Νέα Δημοκρατία στο Σύνταγμα και φωνάζαμε πως θα μας χαρακτηρίζατε; Μην το πείτε θα το κόψουν οι λογοκριτές, που έχει βάλει ο Κυριάκος στο facebook.
 
ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ: MHTΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ

 Θα πρέπει να κατανοήσουν οι νεοδημοκράτες ότι  ο όρος Νεοδημοκράτης, είναι διαφορετικός από τον όρο νεοφιλελεύθερος δηλαδή Μητσοτακικός. Τελείως διαφορετικός. 
Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο πρωθυπουργός της χώρας, βγήκε σε διάγγελμα να μας πει ότι δεν έγινε και τίποτα με τα σούρτα φέρτα των Τούρκων στο Αιγαίο. 
 Βγήκε την άλλη ημέρα η Καθημερινή, τον διέψευσε ο έγκυρος δημοσιογράφος Κώστας Ιορδανίδης, υπογραμμίζοντας ότι και παραβίαση υπήρχε και έρευνες έκαναν ποντίζοντας καλώδια στο Αιγαίο.
Τα ίδια υποστήριξε και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού (αν ζούσαμε σε μια χώρα που κυριαρχούσαν οι φυσιολογικοί όροι Δημοκρατίας θα είχε πέσει η κυβέρνηση) τον οποίο φυσικά παραιτήσανε.
Σε ύπνο βαθύ οι νεοδημοκράτες;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε γιατί είναι στριμωγμένος από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς, είτε γιατί είναι η ...φύση του, είναι έτοιμος να πει ναι σε όλα.
Με την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης, που μπουκώνει συνεχώς με εκατομμύρια, θα μας δημιουργήσει την αίσθηση του «ε τι να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Σε πόλεμο να πάμε; » Και θα τα ξεπουλήσει όλα. 
Τί να πρωτουπογραμμίσει κανείς; Κάθε ημέρα αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα.
Μυστική διπλωματία, μυστικές συμφωνίες που δεν ξέρει ο ελληνικός λαός, ξεπούλημα του Ελληνισμού στην Κύπρο.
Ο Μητσοτάκης αντί να συμπαραταχθεί με τους Κύπριους και να ζητήσουν να ληφθούν μέτρα εναντίον της Τουρκίας, κοιτούσε πως να τους υπονομεύσει και τελικά τους πούλησε.
Τί δεν καταλαβαίνουμε επιτέλους. Είναι όλα τόσο σαφή.
Την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν, εμείς συντάσσουμε μυστικά πρωτόκολλα με το ΝΑΤΟ...αποσυμπίεσης.
Όπως αναφέρει δελτίο του ΝΑΤΟ, στην ουσία έχουμε παραδώσει την κυριαρχία μας, τουλάχιστον μέχρι τον 25ο Μεσημβρινό και στον αέρα και στην θάλασσα. Γιατί δεν δίνετε αυτό το κείμενο στην δημοσιότητα; Δεν νομιμοποιείται η μυστική διπλωματία. Τα διάβασαν όλα αυτά οι νεοδημοκράτες; Που να τα διαβάσουν όταν πέφτει ο «κόφτης» των εκδοτών; 
Έως και την προσφυγή στην Χάγη για να καθορισθεί η υφαλοκρηπίδα με την Αλβανία το παρουσίασαν ως επιτυχία. Μάθανε ότι ....πλακώσανε κι οι....

ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Το πρώτο που πρέπει να κάνετε Νεοδημοκράτες, που σκεπτόσαστε την παράταξη κι όχι τον εκάστοτε αρχηγό, είναι να αρχίζετε να μαθαίνετε τα νέα στα μη πληρωμένα μέσα ενημέρωσης.
Κυρίως βρίσκονται στο διαδίκτυο, με το τσεκούρι του facebook διευθυντήριο του Κυριάκου, να κόβει ό,τι...προλαβαίνει, ενώ έχουν αρχίσει πολλοί να αμφισβητούν και την εγκυρότητα  και αντικειμενικότητα της Google στην χώρα μας, αλλά γι' αυτό προσεχώς...με περισσότερες αποκαλύψεις.

Σας κοροϊδεύουν ασύστολα. Σας κρύβουν τα πάντα.
Πριν από ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διέψευσε ότι έχει τεθεί θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών μας.
Την επομένη  ο δημοσιογράφος Ιγνατίου, ρώτησε επισήμως την αμερικανική κυβέρνηση, η οποία διαψεύδει την ελληνική, λέγοντας ότι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν με τους βάρβαρους και φασίστες Τούρκους, είναι και η αποστρατικοποίηση. Δηλαδή η αμερικανική πλευρά διαψεύδει για άλλη μια φορά την ελληνική.
Το μάθατε Νεοδημοκράτες; Που να το μάθετε έρμοι, όταν από το πρωί έως το βράδυ βλέπετε  τους εκδοτικούς βαστάζους του Κυριάκου;
Ψάξτε να βρείτε ακόμα, μη πληρωμένα μέσα ενημέρωσης, που να μην είναι των νταβατζήδων.  Να ψάξετε να βρείτε Νεοδημοκράτες, ποιες είναι οι ιστοσελίδες που μπορούν να σας προφέρουν τροφή για σύγκριση.
Εάν αυτή η μεγάλη παράταξη, έζησε τόσα χρόνια και δεν έγινε ΠΑΣΟΚ, και δεν εξαφανίστηκε είναι γιατί προβληματίζεται, αντιδρά, πιέζει.
  
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

Ήλθε ο Πομπέο στην Ελλάδα. Τα δώσαμε όλα. 
Για να προσφέρει τις ζητούμενες στρατιωτικές διευκολύνσεις, η Αθήνα έπρεπε να είχε θέσει ως όρο μία έγγραφη επίσημη δέσμευση ότι οι ΗΠΑ εγγυώνται με όλα τα διαθέσιμα μέσα τους την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας. 
Οι Αμερικανοί δεν ήθελαν –λογικό εκ μέρους τους– να αναλάβουν μία τέτοια δέσμευση. Από την άλλη, όμως, ήθελαν πολύ τις στρατιωτικές διευκολύνσεις. Η ελληνική πλευρά έπρεπε να τους είχε θέσει το δίλημμα: «Χωρίς εγγύηση δεν δίνονται βάσεις».  Εάν το είχε πράξει τουλάχιστον θα είχαν υποχρεωθεί να διαπραγματευθούν σοβαρά.
Όσο για τους συμμάχους... γιουσουφάκια των Τούρκων με αρχηγό τη Μέρκελ αποδείχθηκαν οι -κατά τα άλλα- εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς, όπως  φάνηκε, από τη πρώτη  Σύνοδο Κορυφής και το κείμενο συμπερασμάτων εξήχθη μόνον ένα σαφές συμπέρασμα:
«Τα συμφέροντά μας σε σχέση με την Άγκυρα, μπαίνουν πάνω από την αλληλεγγύη που έμπρακτα θα οφείλαμε να δείξουμε απέναντι σε Αθήνα και Λευκωσία, επιβάλλοντας κυρώσεις στους Τούρκους για την προκλητική συμπεριφορά τους απέναντι σε κράτη-μέλη της Ένωσης».
«Ήταν μια μακρά και δύσκολη συζήτηση, διότι φυσικά η Ελλάδα και η Κύπρος απαιτούσαν τα δικαιώματά τους ως κράτη-μέλη μας. Αλλά είχαμε, επίσης, μια πολύ ειλικρινή συζήτηση σχετικά με την ανάγκη να εξετάσουμε το σύνολο των σχέσεών μας με την Τουρκία. Και έτσι θέλουμε τώρα να ζητήσουμε μια εποικοδομητική ατζέντα με την Τουρκία, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες μείωσης των εντάσεων, όπως ήταν η τάση εν όψει ορισμένων δράσεων τις τελευταίες εβδομάδες», δήλωσε κυνικά η Μέρκελ μετά το πέρας της Συνόδου, ούσα ιδιαιτέρως αποκαλυπτική αναφορικά με τη γερμανική στάση έναντι του «φίλου της» Ερντογάν.
Κι έπειτα έφθασε το Οreis Reis ως το Καστελόριζο  και άχνα η ελληνική κυβέρνηση.
Για τόσο αφελείς έχουν τους νεοδημοκράτες;
Το πλέον αστείο της υπόθεσης, είναι πως μόνον η Κύπρος επέμεινε για να ληφθούν μέτρα εναντίον της Τουρκίας. Και η ελληνική πλευρά τορπίλισε τις πιέσεις της Κύπρου. 
Κι αφού έσυραν στην κυριολεξία τον Μητσοτάκη σε διάλογο, συνεχίζουν τις προκλήσεις με ασκήσεις σε όλο το Αιγαίο.
Έρχεται νέα συνάντηση των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι ενώ έχει γίνει ήδη η εξωφρενική αθλιότητα περί έξι μιλίων, που έφερε τα πάνω κάτω στην Νέα Δημοκρατία, πηγαίνει ο Μητσοτάκης κι εκεί που όλοι περιμένουν αντίδραση δυναμική, ζητά να μην πωλούν οπλισμό στην Τουρκία.
Περί κυρώσεων τσιμουδιά. Και φυσικά ούτε αυτό γίνεται δεκτό.
Τέτοιος εθνικός εξευτελισμός δεν έχει γίνει ποτέ από την μεταπολίτευση κι έπειτα.
Kαι φυσικά επειδή αντιλαμβάνονται οι περί τον Μητσοτάκη σύμβουλοι, ότι πλέον οι μάσκες έπεσαν κι άρχισε ο λαός να ανησυχεί τον βάζουν να κάνει περιοδεία στον Έβρο, για να αναπτερώσει το εθνικό ένστικτο. Καραγκιοζιλίκια...
Επ' ευκαιρία βλέπει και τον υιό του, που ξεροσταλιάζει το παιδί στα φυλάκια..
Μόνον η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ από τα μέσα ενημέρωσης που προστατεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε το θάρρος πριν από ημέρες, να επισημάνει πόσο λάθος είναι η εξωτερική πολιτική που ασκεί.
Υπογράμμισε συγκεκριμένα: 
«H Toυρκία του όψιμου ερντογανικού μικροιμπεριαλισμού δεν είναι απειλή μόνον για την Ελλάδα. Είναι απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια σε όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει η Άγκυρα από την Λιβύη μέχρι τον Καύκασο. Η αναχαίτιση αυτής της απειλής δεν επιτρέπει πλέον δισταγμούς και συναλλακτικούς υπολογισμούς. Το κοινό συμφέρον απαιτεί δραστική αποτροπή. Η ιστορική εμπειρία της Ευρώπης διδάσκει ότι απέναντι στους εκβιαστές ο κατευνασμός φέρνει μόνον αποχαλίνωση».
Κι ενώ οι Τούρκοι αρμένιζαν εντεκάμιση μίλια κοντά στο Καστελόριζο, ο Μητσοτάκης έκανε μπάνιο στις Βάθρες της Σαμοθράκης ..στέλνοντας μήνυμα στον Ερντογάν. Είναι καλά;
Tους μόνους που έχει απομονώσει ο Κυριάκος είναι τους νεοδημοκράτες από την πραγματικότητα. 
Αμ εκείνο το περιβόητο «τον  ευχαριστώ» γιατί ο φρενοβλαβής Ερντογάν δέχθηκε λέει το ...τηλεφώνημά του για τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία; Δηλαδή το ευχαριστώ ήταν...γιατί δεν του έκλεισε το τηλέφωνο;
Γιατί μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, ο φρενοβλαβής έβγαλε πάλι τα τουρκικά πλοία να κάνουν έρευνες..

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ;

Και να πεις ότι κανείς δεν προειδοποίησε την κυβέρνηση και τους νεοδημοκράτες για το τι ερχόταν; Από τον Οκτώβριο του 2019 όταν η τουρκική προκλητικότητα είχε φθάσει στα ύψη ο Κώστας Καραμανλής ...«φωτογράφιζε» το άμεσο μέλλον...
«Συστάσεις και προτροπές που μας καλούν τάχα να "λογικευτούμε και να τα βρούμε", πολύ δε περισσότερο πιέσεις φίλων, συμμάχων ή εταίρων, δεν γίνονται δεκτές, αν προσκρούουν στο εθνικό συμφέρον. Χρέος δικό μας είναι να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια και τα συμφέροντα της Ελλάδας. Στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κύπρο μετριέται η αντοχή του Ελληνισμού. Και πρέπει να πείθει άπαντες ότι αυτή η αντοχή είναι μεγάλη, αποφασισμένη και αμετακίνητη».
Ύπνο βαθύ οι νεοδημοκράτες!!
Πάμε τώρα στον ρόλο που παίζουν οι βουλευτές. 
«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι», φοβούνται τους διαπλεκόμενους εκδότες και τι θα ψάξει ο Μητσοτάκης, για να τους κτυπήσει εάν αντιδράσουν. Ναι αυτοί, αλλά οι επώνυμοι; Όλοι αυτοί που έδεσαν την ζωή τους με την ιστορία μιας παράταξης; 
Έχει φθάσει η κατάσταση σε τέτοιο τραγικό σημείο, ώστε αναρωτιέται κανείς εάν φύγει κάποιος από την σημερινή Νέα Δημοκρατία, που δημιουργεί ο Μητσοτάκης,  πως θα χαρακτηρισθεί; Αποστάτης ή σωτήρας; 
Είναι ντροπή για μια παράταξη ιστορική, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, οι οπαδοί της να είναι ανενημέρωτοι. Κι είναι ντροπή για τους ίδιους, να μην ψάχνουν να βρουν την αλήθεια. 
Ο αντίπαλός τους δεν είναι μόνο  ο Σύριζα.  
Έχει κλείσει χρόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν είναι επιχείρημα παρά μόνον αφελών το «α τι θα έκανε ο Σύριζα».
Κάθε ημέρα έχουμε μικρά και μεγάλα σκάνδαλα. Αλλά τα πληρωμένα ΜΜΕ, τα αποσιωπούν. Κάθε ημέρα καταγγέλλονται σημεία και τέρατα, κάνεις δεν δίνει σημασία.
Κι όχι μόνον για τα εθνικά μείζονα θέματα. Για την οικονομία, την καθημερινότητά μας, κάθε ημέρα σκάνδαλα. 

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σας προετοιμάζουν να τα δεχθείτε όλα.
Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Θα μας πουν ότι φταίει ο κορονοϊός. Όμως κανείς δεν θα πει ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, είναι πασιφανή, η οικονομία είχε καταρρεύσει πέντε μήνες, πριν τον κορονοϊό.
Δεν διαβάζουν οι νεοδημοκράτες; 
Ψάξτε να βρείτε την αλήθεια, σας δουλεύουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Πληρώνονται και γράφουν ό,τι αηδία και σαχλαμάρα θέλουν.
Μην υποθηκεύετε το μάλλον των παιδιών σας στους νταβατζήδες. 
Όσο για την Χρυσή Αυγή  η μονταζιέρα των εκδοτών ευτυχώς βρήκε άλλοθι μπροστά στα εθνικά και οικονομικά προβλήματα της κυβέρνησης.
Γιατί ναι ο Σύριζα άσκησε πολιτική που υποβοήθησε το ακραίο μόρφωμα, αλλά ποιος το εξέθρεψε;
Με ποιο κόμμα συνεργαζόντουσαν οι Χρυσαυγίτες;
Μην κοροϊδεύουμε άλλο τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Αλλά και στην διαφθορά η χώρα μας λαμβάνει βραβείο. Δεν τα λέμε εμείς το διαπιστώνουν οι
FT.
Διαπίστωσαν την προκλητική επίδειξη πλούτου της ελίτ στην Ελλάδα του Μητσοτάκη… και προχώρησαν σε άρθρο-κόλαφο για την κυβέρνηση για την αμνήστευση φοροφυγάδων και τραπεζιτών
Ιδιαίτερα αιχμηρό ήταν το άρθρο των «Financial Times» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αφορμή την αμνήστευση των τραπεζιτών αλλά και εγκληματιών του λευκού κολάρου.
Η τροπολογία της κυβέρνησης που ψηφίστηκε από τη Βουλή και παρέχει αμνηστία σε χιλιάδες φοροφυγάδες με χρέη στο Δημόσιο που ξεπερνούν τα 150.000 ευρώ έκαστος, προκαλεί έντονες αντιδράσεις παγκοσμίως, θέτοντας τη χώρα στο επίκεντρο της κριτικής.
Στο άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα περνά νομοσχέδιο, οι επικριτές προειδοποιούν ότι είναι de facto αμνηστία για τους παραβάτες» που υπογράφει η Kerin Hope, αναφέρονται εκτενώς οι νομοθετικές τροποποιήσεις με τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση ευνοεί όσους εμπλέκονται σε οικονομικά εγκλήματα ενώ παράλληλα στέκεται και στην τροποποίηση του ποινικού κώδικα που επέτρεψε στους κατηγορούμενους τραπεζίτες να διαφύγουν της δίωξης.
«Το νομοθέτημα ζητά το πάγωμα των ποινικών διώξεων από εισαγγελείς και τις δίκες
περισσότερων από 5.000 φερόμενων ως φοροφυγάδων με χρέη προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας» συνεχίζει το άρθρο, στο οποίο επίσης σημειώνεται ότι «εκατοντάδες ποινικές διώξεις θα μπορούσαν να προχωρήσουν μόνο αφού όλες οι διαδικασίες από τις Αρχές διακανονισμού φόρων και τα διοικητικά δικαστήρια έχουν ολοκληρωθεί.
Όμως πολύ λίγες υποθέσεις είναι πιθανό να φτάσουν στο στάδιο της δίωξης, καθώς η μακροχρόνια διοικητική διαδικασία σημαίνει ότι οι περισσότερες θα ξεπεράσουν το πενταετές όριο παραγραφής για φορολογικές παραβάσεις και αυτομάτως θα σταματήσουν».
Μάλιστα, στο άρθρο τονίζεται ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η εδώ και 15 μήνες κεντροδεξιά κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρωθυπουργού με σπουδές στις ΗΠΑ, εχει προκαλέσει αντιδράσεις με νομοθετήματα που οι επικριτές υποστηρίζουν ότι φαίνονται να ευνοούν φερόμενους ως παραβάτες».

Εμείς τι να πρωτοθυμίσουμε τα εκατομμύρια ή τα χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν για τις μάσκες σε ημέτερους χωρις να φθάσουν ακόμα στα σχολεία; Τα εκατομμύρια του περιπάτου με τις φούντες του δημάρχου Αθηναίων. Την χωρίς διαγωνισμό εκχώρηση σε δεκάδες περιπτώσεις που δεν αναφέρονται καν στα μέσα ενημέρωσης που μπουκώνει ο Κυριάκος; Τι να πρωτογράψεις;


ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ

Ας πάμε τώρα στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας- και όχι μόνον αυτοί-φέρουν ευθύνη γι' αυτό το κατάντημα. Τι φοβάστε;
Θα' ναι μικρότερο το κόστος εάν αποκαλυφθείτε αλλά φύγετε, παρά εάν μείνετε αδρανείς. Θα τα πουλήσουν όλα. 
Πολιτικοί είστε και φέρετε ευθύνη απέναντι στην μεγάλη αυτή παράταξη και τον ιδρυτή της, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Απέναντι στην πατρίδα. Δεν είναι Νέα Δημοκρατία αυτή. Πιθανότατα να μην είναι και ...Δημοκρατία. Ένα συνονθύλευμα σημιτικών και πασόκων είναι. (επ' ευκαιρία μετά τον Χρυσοχοΐδη που έγινε ήρωας γιατί έσκασε η βόμβα στα χέρια του Ξηρού της 17 Νοέμβρη και γιατί έτρωγε τακτικά με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα και για  άλλους λόγους... κι από τότε που τον έβαλε ο Μητσοτάκης στο υπουργείο πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα,, ήλθε και η Διαμαντοπούλου, να την χαιρόμαστε).
Πρέπει κάτι να γίνει.
Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην σημερινή σκληρή πραγματικότητα.
Ας βαστήξουμε σήμερα το μόνο όμορφο και γλυκό ... που έχει να επιδείξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Το σποτάκι για τις εορτές του 1821.
Υπογραμμισμένη η στροφή: «τι να φταίει η Βουλή τι να φταίνε οι εκπρόσωποι οι έρμοι και απρόσωποι βρε. Αν πονάει η κεφαλή»....

ΥΓ: Oχι ότι ελπίζουμε πως πολλοί νεοδημοκράτες θα αρχίσουν να κατανοούν την αλήθεια. Θα κρυφθούν πάλι πίσω από αστειότητες  περί Σύριζα αυτό είναι πιο εύκολο από το να αρχίσουν να διαβάζουν και να συγκρίνουν και κυρίως να σκέφτονται . Τουλάχιστον όμως ας μην εκτίθενται έτσι γιατί πολύ σύντομα θα τους είναι δύσκολο να αναγνωρίσουν το ολέθριο λάθος τους. Και θα είναι κι άγρια τα πράγματα. Δυστυχώς για την Πατρίδα και την Νέα Δημοκρατία.-







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου