Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2020

Κανείς πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, δεν δέχθηκε τόσο πόλεμο, όσο ο Κώστας Καραμανλής.(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)










Και παρ΄όλα αυτά, εδώ και χρόνια, όχι μόνον έχει δικαιωθεί, αλλά ο λαός, του έχει αναγνωρίσει, πέραν από το μεγάλο του έργο και το ότι ως πρωθυπουργός, υπήρξε, ο πιο έντιμος, ο πιο ειλικρινής και ο μόνος που τόλμησε να θυσιάσει την πολιτική του σταδιοδρομία, προς όφελος του Εθνικού συμφέροντος.
Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός στη θέση του, όλα τα παραπάνω, θα τα είχε ''τιτλοποιήσει'' και θα τα χρησιμοποιούσε για την πολιτική του επάνοδο.
Ο ίδιος όμως, δεν θέλησε να το κάνει αυτό, ποτέ.
Όχι επειδή η πολιτική, τελείωσε γι΄αυτόν -κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν θα ισχύει, ακόμη και όταν θα ανακοινώσει πως δεν θα ξανά ΄ναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές- αλλά διότι, αυτό που επιθυμεί, είναι, αν επανέλθει, αυτό να γίνει, επειδή ο Ελληνικός λαός, τον εμπιστεύεται πραγματικά.
Και όχι με διάφορα πολιτικά τεχνάσματα.
Για τον Καραμανλή, δεν θα είχε κανένα νόημα να επανέλθει, είτε απλά για να ξαναγίνει πρωθυπουργός είτε για να πάρει την προσωπική του ρεβάνς, από τους άλλους.
Ο Καραμανλής, θα αναλάμβανε και πάλι, για ένα και μόνο λόγο.
Για να κάνει, όσα δεν τον άφησε ο Ελληνικός λαός, τότε, να τα κάνει και να πάει την Ελλάδα ψηλά.
Όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξαναχτιστεί η σχέση εμπιστοσύνης, του ηγέτη με τον λαό του.
Διαφορετικά, δεν θα ΄χει κανένα νόημα η επάνοδος του.







You and 29





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου