Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2020

Δολοφόνησε την σύζυγο του και τις δυό του κόρες στην μέση του δρόμου!


 

Νέα θηριωδία στην χώρα που η ζωή της γυναίκας και του παιδιού δεν έχει καμία αξία!

Μιλάμε φυσικά για την Τουρκία όπου κύρια αιτία θανάτου για τις γυναίκες εξακολουθεί να είναι η βία!
Στο Ερζερούμ, ο 43 ετών Ρατζί Ασλάν για άγνωστο ως τώρα λόγο, σκότωσε με το πιστόλι του τις δύο κόρες του και την σύζυγό του, ενώ εξουδετερώθηκε με πυροβολισμό από την αστυνομία. Ο ύποπτος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη μεσημεριανές ώρες στην συνοικία Κουρτουλούς της Γιακουτίγιε. Μετά από καταγγελία που έγινε προς το Α.Τ. , αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, είδαν 3 γυναίκες πυροβολημένες να κείτονται κάτω. Διαπιστώθηκε πως η μητέρα Γκιουκτσίν Καραμπιγικ (50) και η μια της κόρη η Τζανσού Αρσλάν είχαν πεθάνει, ενώ η άλλη κόρη η Μπουρτσίν Ασλάν είχε τραυματιστεί. Η Μπουρτσίν Ασλάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Ο Ρατζί Ασλάν μετά από το περιστατικό, ανέβηκε στο αυτοκίνητο του και εντοπίστηκε στο Γκιόλμπασι. Εκεί κατέβηκε απο το αυτοκίνητο του, έβαλε το όπλο στο κεφάλι του και άρχισε να περπατά. Τον ακολούθησαν πολλοί αστυνομικοί, ενώ λήφθηκαν μέτρα ασφαλείας. Καθώς παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας δεν παραδόθηκε, τον εξουδετέρωσαν με πυροβολισμό ανάμεσα στο δεξί του χέρι του και στην κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ατατούρκ. Έγινε γνωστό πως ο ύποπτος που σκότωσε την γυναίκα του και τις δύο του κόρες, είναι σε καλή κατάσταση.

Πληροφορίες από τουρκικά νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου