Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2020

Όταν επιχειρηματική και πολιτική Αθήνα “υποκλινόταν” στη δυναστεία του Mr. Folli Follie- Τα χλιδάτα πάρτι στις Σπέτσες




Στην έκθεση των 200 σελίδων της PWC για το σκάνδαλο της εταιρείας της οικογένειας Κουτσολιούτσου γίνεται λεπτομερής αναφορά για τον τρόπο με τον οποίο οι μεγαλομέτοχοι, πατέρας και γιός, της Folli Follie, κινούνταν από το 2001 και μετά. Η εταιρία προχωρούσε βασιζόμενη σε ψευδή και παραπλανητικά οικονομικά στοιχεία, τα οποία μαγειρεύονταν με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Όπως σημειώνεται στην έκθεση τόσο ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, όσο και ο γιος του Τζώρτζης Κουστολιούτσος ήταν οι βασικοί ενορχηστρωτές της μεγάλης απάτης. Παράγγελναν και καθοδηγούσαν τις λαθροχειρίες, τις οποίες κατόπιν – και σε πλήρη γνώση τους – εκτελούσαν συνεργάτες και στελέχη της εταιρίας. Στις σελίδες της ενδιάμεσης έκθεσης αναλύεται δε πως γίνονταν οι εικονικές πωλήσεις στην Ασία, που για το 2017 άγγιξαν το 89% των πωλήσεων, που παραπλανητικά δήλωνε η κινεζική θυγατρική FF Group Sourcing Limited.

Πέρα από τις παραπάνω διαπιστώσεις, η PwC σημειώνει πως εκτός από την επιβάρυνση της Folli Follie με φόρο εισοδήματος (για τα κάλπικα κέρδη), οι ιδιοκτήτες της εταιρείας καρπώνονταν επίσης σημαντικά ποσά τόσο από μερίσματα όσο και ιδιωτικές τοποθετήσεις μετοχών. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της PwC από μερίσματα ο Δ. Κουτσολιούτσος εισέπραξε από το 2007 έως το 2017 το ποσό των 44 εκατ. ευρώ και από placements 130 εκατ. ευρώ. Ο δε Τζώρτζης Κουτσολιούτσος εισέπραξε μερίσματα 2,2 εκατ. ευρώ και 3,8 εκατ. ευρώ από πώληση μετοχών.


Προκύπτουν δε υπόνοιες – πάντα σύμφωνα με την έκθεση της PwC – ότι σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις είχαν εκτελέσει επιπλέον αγοραπωλησίες μετοχών της εταιρείας μέσω τρίτων. Σε όλες τις περιπτώσεις παρατηρήθηκε ότι οι αγορές των μετοχών από τρίτους πραγματοποιήθηκαν σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την εκάστοτε χρηματιστηριακή αξία της μετοχής, ενώ σε μια από τις περιπτώσεις η αγορά των μετοχών φαίνεται ότι προήλθε από το προσωπικό χαρτοφυλάκιο του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση σημαντικών κερδών από τη μετέπειτα πώληση των ως άνω μετοχών που χρονικά φαίνεται να πραγματοποιείται μετά από τις ανακοινώσεις των ενδιάμεσων αποτελεσμάτων της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο και το πρώτο εξάμηνο του 2009.

Πέραν των παραπάνω έχουν εντοπιστεί έγγραφα που αποδεικνύουν πως οι Δημήτρης Κουτσολιούτσος και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος προέβησαν σε αγορά σημαντικού αριθμού μετοχών της εταιρείας μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών πριν την εξαγορά των ΚΑΕ από τη Dufry.

Εκτός από τις παραπάνω αποκομίσεις κερδών, η οικογένεια Κουτσολιούτσου φέρεται να απαιτούσε το δανεισμό της από την ίδια την εταιρεία, ενώ υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις υπεξαίρεσης χρημάτων, χωρίς καμιά νόμιμη δικαιολογία, χωρίς έγκριση από τη γενική συνέλευση των μετόχων και χωρίς έστω μια προσχηματική έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, που ούτως ή άλλως ήλεγχαν.
Ιανουάριος 2019

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Esppreso, λαμπερό πάρτι στη σκιά των κακουργηματικών διώξεων που έχουν ασκηθεί εις βάρος του παρέθεσε τις γιορτές ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie Τζώτζης Κουτσολιούτσος! Την ώρα που τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου βρίσκονται στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών για το πολύκροτο χρηματιστηριακό σκάνδαλο, έχοντας ήδη καταστεί κατηγορούμενοι για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, δεν δείχνουν πρόθυμα να απαρνηθούν τις χλιδάτες συνήθειες και την πασπαλισμένη με χρυσόσκονη ζωή του παρελθόντος.


Σαμπάνια, εκλεκτοί καλεσμένοι, εντυπωσιακές τουαλέτες χιλιάδων ευρώ και εκλεπτυσμένα εδέσματα για απαιτητικούς ουρανίσκους συμπλήρωσαν το παζλ της γιορτής που διοργάνωσαν στη βίλα που διατηρούν στα βόρεια προάστια ο γιος του ιδρυτή του ομίλου Τζώρτζης και η σύζυγός του Μαρίζα. Λάτρεις της Η Μαρίζα Κουτσολιούτσου με την κόρη της Κατερίνα πολυτέλειας και των πανάκριβων γούστων, το ζεύγος Κουτσολιούτσου δεν πτοήθηκε από την οικονομική… κατρακύλα του ομίλου, ούτε μοιράστηκε την αγωνία για το μέλλον που βασανίζει τους εργαζομένους στα καταστήματα της Folie Follie, που τα προηγούμενα χρόνια ξεφύτρωναν το ένα μετά το άλλο σαν μανιτάρια. Αντιθέτως, αποφάσισε να διασκεδάσει τις… έγνοιες και σε πείσμα των δραματικών δικαστικών εξελίξεων το έριξε έξω με ένα ακόμη πάρτι-υπερπαραγωγή!

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, λαμπερή μέσα στην πανάκριβη βραδινή τουαλέτα της, και η κόρη τους ποζάρουν μάλιστα χαμογελαστοί μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στα εκατοντάδες λαμπιόνια που συμπληρώνουν τον εντυπωσιακό στολισμό. Τις επίμαχες φωτογραφίες ανάρτησαν στο Ιnstagram οι ίδιες οι γυναίκες της οικογένειας, αδιαφορώντας για τα σχόλια που πυροδότησαν οι προκλητικές αναρτήσεις. «Sparkling through the night» σχολιάζει χαρακτηριστικά η νεαρή Κατερίνα Κουτσολιούτσου, αγνοώντας προφανώς το ρητό που λέει πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές, άλλωστε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σφράγισε τα σύνορα για τον πατριάρχη του ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τη σύζυγό του Κατερίνα αλλά και τον γιο τους Τζώρτζη, επικυρώνοντας την εισαγγελική διάταξη που τους απαγόρευε την έξοδο από τη χώρα. Ηδη οι λογαριασμοί, οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα των μελών της οικογένειας τελούν υπό δέσμευση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν σε απολογία από τις ανακριτικές Αρχές.

20 Αυγούστου 2014

Το εντυπωσιακό πάρτι που έδωσε στις Σπέτσες η Καίτη Κουτσολιούτσου με εκλεκτούς καλεσμένους και happenings

Λαμπερά γενέθλια με εκλεκτούς καλεσμένους στις Σπέτσες για την Καίτη Κουτσολιούτσου. Η σύζυγος του μεγαλοεπιχειρηματία της Folli Follie και άλλων μεγάλων εταιριών Δημήτρη Κουτσολιούτσου έδωσε την περασμένη Δευτέρα το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων της -έχει γίνει πλέον θεσμός του καλοκαιριού- στην υψηλής αισθητικής έπαυλη της οικογένειας στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Σούσι, σαμπάνιες, εκλεκτά εδέσματα και τα πιο απολαυστικά γλυκά περίμεναν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυρίας Κουτσολιούτσου.Η βίλα των Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες


Φυσικά μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να στερείται εκπλήξεων, αφού για τη σύζυγο του επιχειρηματία τραγούδησε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος έχει και συγγενική σχέση μαζί της, καθώς έχει παντρευτεί την αδερφή της Καίτης Κουτσολιούτσου, Ασπα. Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της εορτάζουσας, ο Τζώρτζης, ο οποίος συνοδευόταν από τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαρίζα. Μάλιστα το ζευγάρι συμμετείχε και στις προετοιμασίες για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.


Και τα… χάπενινγκ συνεχίστηκαν! Ο γνωστός κοσμηματοπώλης και πολύ καλός φίλος της οικογένειας Αντώνης Βουράκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, αφού στο τέλος όλοι οι καλεσμένοι τον καταχειροκρότησαν. Εκείνη όμως που αποδείχτηκε η ψυχή του πάρτι ήταν η Ελμίνα Κοπελούζου. Η σύζυγος του Κωνσταντή Σπυρόπουλου έδωσε… ρεσιτάλ χορού κατά τη διάρκεια του μουσικού προγράμματος με ξένα χορευτικά κομμάτια. Το ζευγάρι έφτασε στις Σπέτσες μαζί με τους γονείς της Ελμίνας, τον Δημήτρη και τη Σάντυ Κοπελούζου, αφού ταξίδεψαν όλοι μαζί με το σκάφος «Sunday» της οικογένειας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της οικοδέσποινας ήταν η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγο του Αννα-Μαρία, οι οποίοι άλλωστε διαμένουν στο Πόρτο Χέλι και γνωρίζονται προσωπικά με την οικογένεια Κουτσολιούτσου, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, η Μαρία Διαμαντίδη, ο Μάκης και η Ρούλα Μάτσα, καθώς και η παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Εκτενές ρεπορτάζ είχε τότε το protothema.gr:

Οι glam νύχτες και η luxury ζωή

Στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας τις τελευταίες εβδομάδες και στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η οικογένεια Κουτσολιούτσου και το διαφαινόμενο catastrophy story της Folli Follie ήταν πρώτο θέμα συζήτησης.

Η φήμη και μόνο ότι ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ήταν στη Μύκονο τη στιγμή που η μετοχή της εταιρείας του σημείωνε απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων έφτανε για να γραφτούν μια ντουζίνα άρθρα. Ωστόσο ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δεν ήταν στο Νησί των Ανέμων, αλλά στην Αθήνα προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με κινήσεις που δεν είχαν αίσιο τέλος. Κάποιοι τον θυμούνται εκείνο το αυγουστιάτικο βράδυ στις Σπέτσες να χορεύει ευτυχισμένος στο καθιερωμένο πάρτυ της οικογένειας, ανάμεσα σε ηχηρά ονόματα του επιχειρείν και της ναυτιλίας. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι. Γοητευτικές κυρίες από τη Μέση Ανατολή, πολιτικοί, επιχειρηματίες όπως ο Δημήτρης Κοπελούζος και ο αείμνηστος Θόδωρος Βασιλάκης, εφοπλιστές όπως το ζεύγος Βαφειά, ακόμη και ο τέως βασιλιάς ο Κωνσταντίνος. Το δείπνο με τις λεπτές γεύσεις και τα εκλεκτά κρασιά είχε τελειώσει προ πολλού και οι προσκεκλημένοι είχαν μεταφερθεί στα ψηλότερα επίπεδα της πανέμορφης κατοικίας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Δήμητρα Γαλάνη είχαν επιστρατευθεί για τη συγκεκριμένη βραδιά και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη για κάποια άλλη, διασκεδάζοντας την οικογένεια που φάνταζε μέχρι πρότινος άτρωτη όσον αφορά την αυτοκρατορία κοσμημάτων και αξεσουάρ της. Μαζί με αυτά έστησε και ένα lifestyle πολύ μεγαλύτερο από αυτό που της αντιστοιχούσε τελικά, με εντυπωσιακές κατοικίες στα βόρεια προάστια, το ωραιότερο και ίσως ακριβότερο σπίτι στις Σπέτσες, πτήσεις με ελικόπτερα και learjet.

Τελικά, όμως, όπως εύστοχα παρατήρησε γνωστότατη κυρία ισχυρού επιχειρηματία σε φιλική συντροφιά αναφερόμενη στην υπόθεση, «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Ενίοτε είναι ένα καλογυαλισμένο faux κόσμημα που γρήγορα θα ξεθωριάσει και θα φανεί ότι είναι ψεύτικο».

Η απευθείας σύνδεση με Πεκίνο

Όπως έγραφε (2006) το capital.gr, το μεγάλο όνειρο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου ήταν η επέκταση στην αγορά της Κίνας (ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στο Πεκίνο) και η απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα, κάτι που θα διευκόλυνε τα σχέδιά του.

Σημείωνε τότε το οικονομικό σάϊτ:

Η αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Κίνας μέσω των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) και η ίδρυση τοπικής θυγατρικής στην ασιατική χώρα αποτελούν τους κύριους πυλώνες του «Σχεδίου Κίνα» για την διοίκηση των δύο εταιρειών.

Η Folli-Follie διαθέτει πολύχρονη παρουσία στην Ασία, το μεγάλο όμως «στοίχημα» της αποτελεί η αγορά της Κίνας. Σήμερα διαθέτει πάνω από 60 καταστήματα στη χώρα και σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό τους σε 100 έως το 2008.

«Είμαστε ήδη σε 12 πόλεις στην Κίνα και στόχος μας είναι να επεκταθούμε σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα. Έχουμε να επιλέξουμε από μια ομάδα 37 πόλεων με πληθυσμό άνω των 2 εκατ. κατοίκων. Παρακολουθούμε καθημερινά τα πληθυσμιακά δεδομένα και όποτε υπάρχει ένα ενδιαφέρον νέο project στην αγορά ακινήτων της χώρας ή ένας δρόμος που αναπτύσσεται εμπορικά επιδιώκουμε να αποκτήσουμε και εκεί παρουσία» αναφέρει ο Γ. Κουτσολιούτσος, αντιπρόεδρος της εταιρείας.


Η Folli Follie δραστηριοποιείται στην Κίνα μέσω τοπικού συνεργάτη, επιδιώκει όμως να ιδρύσει θυγατρική, διαδικασία που εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με αναλυτές, η επέκταση της εταιρείας στη λιανική θα ενισχύσει σημαντικά τις ταμειακές ροές του ομίλου, καθώς οι μέχρι σήμερα δραστηριότητες στη χονδρική έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των απαιτήσεων. Κύριος στόχος είναι η επέκταση του δικτύου καταστημάτων σε 100 μέχρι το 2008, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Η κινεζική θυγατρική της Folli Follie πραγματοποίησε πέρυσι πωλήσεις ύψους 25 εκατ. ευρώ και αναμένεται ότι φέτος θα ξεπεράσει τα 35-40 εκατ. ευρώ.


Σε εφαρμογή, όμως, βρίσκεται και το δεύτερο μεγάλο σχέδιο του ομίλου για την Κίνα που θα πραγματοποιηθεί μέσω της θυγατρικής (κατά 49%) ΚΑΕ. Πρόκειται για την αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Κίνας από την οποία ο Γ. Κουτσολιούτσος που εκτελεί χρέη προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στα ΚΑΕ, αναμένει σημαντικά οφέλη.

Το δε tovima.gr συμπλήρωνε:

Σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα, θα πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Αθήνας – Χονγκ Κονγκ, ενώ στη συνέχεια σχεδιάζουν να συνδεθούν και με άλλες κινεζικές πόλεις. Ηδη ο κ. Κουτσολιούτσος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κίνα και συζητεί με tour operators αλλά και με την Air China, η οποία ενδέχεται να αποτελέσει τον αερομεταφορέα εντός των κινεζικών συνόρων.

Αν οι συζητήσεις ευοδωθούν, για τις οποίες η διοίκηση των ΚΑΕ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη, οι πρώτες πτήσεις της θυγατρικής εταιρείας των ΚΑΕ (ΗΤΒ – Hellenic Tourist Bureau) που έχει ήδη ιδρυθεί εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Νοεμβρίου, φέρνοντας έτσι στην Ελλάδα περισσότερους ξένους τουρίστες, οι οποίοι, σημειωτέον, είναι περιζήτητοι στη διεθνή τουριστική αγορά. Με μια μέση κατανάλωση 5.500 δολαρίων που ξοδεύει κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο εξωτερικό ο κινέζος τουρίστας, αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πελατεία για τα ΚΑΕ. Υπολογίζεται ότι από την Κίνα τα ΚΑΕ θα μπορούν να φέρνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον 800 τουρίστες την εβδομάδα και μάλιστα με σχετικά μεγάλα πορτοφόλια, ενώ οι επικείμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου το 2008 θα συμβάλουν σημαντικά στα κέρδη των ΚΑΕ.
Όταν το Bloomberg έπλεκε το επιχειρηματικό εγκώμιο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

Έγραφαν εκείνη την εποχή οι κοσμικές και επιχειρηματικές στήλες: Δύσκολα θα τον δει κανείς σε γκαλά και κοσμικές συγκεντρώσεις. Μια αναζήτηση θα πείσει και πλέον δύσπιστο: ο πρόεδρος της ιδρυτής της γνωστής εταιρείας Folli Follie, Δημήτριος Κουτσολιούτσος έχει να… υπερηφανεύεται για τις ελάχιστες φωτογραφίες του που υπάρχουν στο google.

Είναι άνθρωπος της αγοράς και όχι των σαλονιών. Για το Bloomberg είναι ο κρυμμένος δισεκατομμυριούχος από την Ελλάδα που ανεβαίνει σταδιακά με άξονα την ανάπτυξη της επιχείρησής του.

Με αφιέρωμα στη ραγδαία πρόοδο της εταιρείας και με υποσημειώσεις στον άρθρο που κρύβεται πίσω από το… θαύμα, το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο παρουσιάζει ένα αληθ ινό success story που δεν δείχνει να έχει τέλος.


Οπως σημειώνει, η Folli Follie έχει απλωθεί στο Λονδίνο και φυσικά διαθέτει τα ομώνυμα καταστήματα στην Ελλάδα (με έδρα την Αθήνα) και ο κύκλος εργασιών του τα τελευταία δύο χρόνια έχει σχεδόν δεκαπλασιαστεί!

Ο Ιάκωβος Κουρτέσης, αναλυτής της Πειραιώς Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ μιλώνυας στο Bloomberg εξηγεί το φαινόμενο ως εξής: «Η οικογένεια Κουτσολιούτσου κατάφερε να πάρει την εταιρεία από μια πολύ δύσκολη περίοδο, όταν υπήρχε αμφιβολία αν η Ελλάδα θα παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Με στρατηγικές συμφωνίες κατάφερε να απλωθεί στην Κίνα, ενώ υπάρχουν προοπτικές για επέκταση στη Ρωσία και τη Λατινική Αμερική».

Ο κ. Κουτσολιούτσος ελέγχει το 36% εταιρείας, κάτι που εκτιμάται σε 1 δισ. δολάρια. Ο 71χρονος επιχειρηματίας έχει τουλάχιστον 75 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και άλλα περιουσιακά στοιχεία που προέρχονται από το μερίδιο των πωλήσεων και των μερισμάτων, σύμφωνα με το Δείκτη Bloomberg για τους Δισεκατομμυριούχους.

Ενδεικτικό του χαμηλού προφίλ του είναι ότι αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Bloomberg, ακόμα και μέσω e-mail.

Το πρώτο κατάστημα, όπως πληροφορεί το άρθρο, το άνοιξε το 1982 στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τη σύζυγό του Αικατερίνη. Έπειτα από 15 χρόνια μπήκε στο χρηματιστήριο, ενώ συνενώθηκε με τα Duty Free Shops και την Elmec Sport, το 2010. Ο γιος του κ. Κουτσολιούτσου, Γιώργος, αυτή τη στιγμή είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η εταιρεία πλοηγήθηκε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, πουλώντας 9,5% των μετοχών στην κινεζική Fosun το 2011, η οποία ενίσχυσε την επέκταση της εταιρείας στην Κίνα.

Τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν σε 934 εκατομμύρια ευρώ (1,3 δισ. δολ.) το 2013 από 1,1 δισεκατομμύριο ευρώ το προηγούμενο έτος, ενώ το χρέος μειώθηκε κατά 519.000.000 ευρώ σε 223.000.000 ευρώ. Στα κέρδη προ τόκων, φόρων, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων περιθώριο κέρδους,, ανήλθε σε δύο ποσοστιαίες μονάδες στο 21 τοις εκατό.

Με πληροφορίες από newsit.gr, tovima.gr, espresso.gr, capital.gr, bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου