Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2021

Εάν τολμήσει να διαγράψει τον Σαμαρά, θα πέσει η κυβέρνηση!






ο κύριος Μάξιμος

Σίγουρος ο Μεσσήνιος ότι θα τον ακολουθήσουν δεκάδες βουλευτές


Η ανταπόκριση στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην μετωπική επίθεση του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω της καθημερινής, ήταν πρωτοφανής. Ούτε ο ίδιος ο Μεσσήνιος τέως πρωθυπουργός περίμενε τέτοια αντίδραση.


Εξαιρετικά στενός του συνεργάτης μου έλεγε ότι κυριολεκτικά άρχισαν να εμφανίζονται «φίλοι από το πουθενά»! Λες και η Νέα Δημοκρατία ήταν μία χύτρα που έβραζε και ο Αντώνης Σαμαράς σήκωσε το καπάκι με αποτέλεσμα να φανεί όλη η συσσωρευμένη οργή που υπήρχε κατά του πρωθυπουργού.

Τα τηλέφωνα χτυπούσαν και σήμερα όλη την ημέρα. Δεν σταμάτησαν λεπτό, ούτε και τα μηνύματα. Ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε να απαντήσει σε όλα. Ειδικά όταν έβλεπε ότι επώνυμα στελέχη της παράταξης κυριολεκτικά απασφάλισαν!

Ο συνεργάτης λοιπόν του Μεσσήνιου τέως πρωθυπουργού, μου έλεγε κάνοντας μια αποτίμηση των προσώπων που του τηλεφώνησαν και των εκδηλώσεων συμπαράστασης που έλαβε, ότι εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τολμήσει να διαγράψει τον Αντώνη Σαμαρά όπως του εισηγούνται κάποιοι στενοί του συνεργάτες, τότε η κυβέρνηση θα πέσει. «Πολύ πιο εύκολα από το 1993», όπως μου τόνισε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου