Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2021

Η αλαζονεία των δημοσκοπήσεων προηγείται της πτώσης των εκλογών


 

Παρουσιάζουν τον Κυριακο Μητσοτακη να σαρώνει ακόμη και στους ψηφοφόρους του Πασοκ καθώς το 92% αυτών συμφωνα με προσφατη δημοσκόπηση έχει θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτακη.

Έχουν φουσκώσει τα μυαλά του Μητσοτακη πως είναι ο καλύτερος, ο σουπερ, ο πρώτος, τη στιγμή που η κατάσταση με το lockdown έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Όσο κρατάει η πανδημία ο φοβος οδηγεί τον κόσμο να σιωπαινει και να προτιμά την σιγουριά μιας σταθερής και ισχυρής κοινοβουλευτικά κυβέρνησης όπως αυτή του Μητσοτακη.

Το 1993, όταν είχαμε ξανά κυβέρνηση με πρωθυπουργό που τον έλεγαν Μητσοτακη η Αθήνα είχε στερέψει από νερό και οι Αθηναίοι ζούσαν με τον εφιάλτη της λειψυδρίας. Για όσους δεν το θυμούνται, είχαν ακριβύνει ακόμη και οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ για να μειωθεί η σπατάλη του νερού.

Σήμερα με πρωθυπουργό έναν άλλο Μητσοτακη ο κίνδυνος έχει απλώσει πάνω απο όλη τη χώρα. Ο κόσμος πεθαίνει και ζει δέκα μήνες τωρα με απαγορεύσεις και lockdown.

Είναι λογικο και αναμενόμενο κάποια στιγμή να υπάρξει εκτόνωση όλης αυτής της πίεσης των πολιτων, ξεσπώντας στις κάλπες κατά της κυβέρνησης Μητσοτακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου