Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2021

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Τικ! Τοκ! Τακ! Θα ζήσουμε με μάσκα και με τον Μητσοτάκ!






Ρε ζημιά που έπαθε η Φώφη. Έκαναν γκάλοπ πόσοι από το ΚΙΝΑΛ θέλουν τη Φώφη και νικητής βγήκε ο Μητσοτάκης. Ναι, στο ΚΙΝΑΛ προτιμούν τον Κυριάκο αντί για τη Φώφη.

@
Διότι σου λένε γιατί να καθόμαστε να κάνουμε τη Φιλιππινέζα του Κυριάκου και δεν μπαίνουμε στην αυλή του, να έχουμε και προνόμια; Να έχουμε και δουλειές, να έχουμε και κανένα υπουργείο. Αφού ούτε πρόκειται να ξαναβγούμε. Με τα χρόνια τα όνειρα μας πήγαν δεξιά.

@
Νομίζω ότι τέτοιο ρεζιλίκι δεν έχει ξαναγίνει. Εκτός αν το στήνουν στη Φώφη για να τοποθετήσουν τον Λοβέρδο εκεί, που είναι ο καινούργιος παίκτης του συστήματος και μετά κάνουν ένα γκάλοπ όπου ο Κυριάκος θα έχει υποχωρήσει και κυρίαρχος στο ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Λοβέρδος που έχει και το όνομα του Ανδρέα.

@
Το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί πολύ μεγαλύτερη μετάλλαξη κι από τον κορονοϊό.
Από πράσινοι γίγαντες γίνανε τα πράσινα πρεζόνια που περιμένουν τη δόση τους από τον Κυριάκο.

@
Είπα μετάλλαξη και όπως σε βλέπω και με βλέπεις το ‘22 μας βλέπω να βγαίνουμε για κανένα ποτό. Εγώ πήρα από τώρα σε μια ταβέρνα που δε βρίσκεις τραπέζι στο Πέραμα να κλείσω από τώρα για το ’22, στις 25 Μαρτίου και μου είπε ο άνθρωπος «πάρε μας και μια βδομάδα πριν να δούμε αν θα έχουμε ανοίξει».

@
Ξεσηκώθηκε και ο εμπορικός σύλλογος γιατί είπανε ότι θα τα ξανακλείσουν τα μαγαζιά και είπανε ώπα ρε μάγκες, δεν είμαστε τηλεπαράθυρα να μας ανοίγετε και να μας κλείνετε.
Να φύγουν οι λοιμωξιολόγοι, να έρθουν οι μελλοντολόγοι.
Ο Σύψας άλλα λέει το πρωί, άλλα το βράδυ. Μα είναι ζωή αυτή; Με το που βγαίνουμε μια βόλτα στην Ερμού να μένουμε 15 μέρες μέσα;

@
Δεν μπορώ άλλο στο σπίτι μου. Περίμενα στη δουλειά να περάσει η ώρα να πάω σπίτι μου, να δω την οικογένεια και τώρα δε βλέπω την ώρα να πάω στη δουλειά γιατί βαρέθηκα να βλέπω την οικογένεια.
Τα ‘παμε, τα ξανάπαμε. Η τηλεόραση κάθε μέρα να λέει «αύριο η πιο κρίσιμη εβδομάδα». Τότε γιατί μου είπες ρε μ@λάκ@ ότι ήταν και η προηγούμενη; Γιατί με κοψοχολιάζεις κάθε βράδυ;

O εγκέφαλος του άντρα !

@
Τεράστιες οι πορείες των φοιτητών για την Παιδεία, ξάφνιασαν τους πάντες. Τους είδαν μπροστά τους. Την άλλη μέρα είχανε πορεία για να στηρίξουν τα αιτήματα του Κουφοντίνα. Ούτε παραγγελία να τις κάνουν οι δημοσιογράφοι τις πορείες για να μπορούν να υποβαθμίζουν τα μεγάλα γεγονότα με άλλα μικρότερα και κάπου στο βάθος να τα ενώνουν.
Χουντοκατασκευάσματα που στο τέλος θα πέσουν και θα τους πλακώσουν.

@
«Από το 1969», δηλαδή από τον καιρό της χούντας, «ήταν μέσα η αστυνομία στα πανεπιστήμια», είπε ο νεοδημοκράτης Συρίγος στη Βουλή. Αν αυτοί καταλαβαίνουν ότι είναι συνέχεια της χούντας, τι να πω ο ανάγωγος; Μπράβο για την ειλικρίνεια.

@
Σαν να κατάλαβαν την μαλακία. Είπαν ότι και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει αστυνομία. Η αλήθεια όμως είναι ότι στην Οξφόρδη δεν υπάρχει αστυνομία. Το είπαν οι καθηγητές που διδάσκουν εκεί, έβγαλαν ανακοίνωση κατά της ελληνικής κυβέρνησης. Πρωτοφανές. Το έπαιξαν οι ειδήσεις; Όχι. Είναι δυνατόν κανείς δημοσιογράφος να μην το πήρε πρέφα; Όχι. Είναι δυνατόν να είναι όλοι πουλημένοι; Ναι.

@
Για να προλάβουν τη μεγάλη πορεία των φοιτητών, βγάλανε απαγόρευση ότι τάχα είναι εισήγηση των ειδικών στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Δυστυχώς για τον Μητσοτάκη, ο Βατόπουλος, μέλος της επιτροπής, δεν μάσησε και αποκάλυψε ότι ποτέ δεν εισηγήθηκε κάτι τέτοιο. Άρα η απαγόρευση αφορούσε το προγραμματισμένο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Για τη διασπορά υπάρχει λύση. Για την σπορά δεν υπάρχει λύση. Για τους νέους δεν υπάρχει λύση που είναι η σπορά της επόμενης εξέγερσης.

@
Τους δημοσιογράφους τους πιάνεις τους τα χώνεις, τους φοιτητές πώς να τους πιάσεις έναν έναν.

Γι’ αυτό έγινα Ανάγωγος!!

@
Έτοιμος να βάλει φουρνέλο είναι ο Σαμαράς, αν τυχόν έρθει η στιγμή της ψήφισης των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Για να δούμε. Θα το κάνει ή θα αρρωστήσει τη μέρα εκείνη και δεν θα εμφανιστεί στη Βουλή; Αλλά κι αν ακόμα ο Σαμαράς γίνει αντάρτης δεν υπάρχει περίπτωση οι λεγόμενοι σαμαρικοί να ακολουθήσουν. Διότι έχουνε καρέκλες και έχουνε δέσει οι κώλοι τους εκεί. Ο καρεκλάτος κώλος δεν κουνιέται.

@
Πώς τους έλεγε η Ντόρα; Η καλή αδερφή του Κυριάκου. Α, θυμήθηκα.
Κότες, τρίλειρες και μακροπουπουλάτες.

@
Πλακώθηκαν οι νεοχουντικοί της Νέας Δημοκρατίας. Ο καπετάν τσιρίδας Άδωνις και ο σαν ξεθυμασμένη κόκα κόλα, Βορίδης, για τη νομιμοποίηση της κάνναβης. Έφτασε η χούντα στο χασίς.

@
Αν ήταν χασικλήδες θα το καταλάβαιναν ότι αυτό που κάνανε είναι μεγάλη μ@λ@κία. Είναι σαν ο πρώτος να μη κάνει πάσα το τσιγάρο στον δεύτερο. Έγινε χοντρή μ@λ@κία.

@
Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό που δέχτηκε από παράγοντα της ιστιοπλοΐας, μετά τον βιασμό της 11χρονης τότε αθλήτριας που οδηγεί για κακούργημα τον επόμενο, μετά τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, ο Τύπος πέρασε γρήγορα στον χώρο της τέχνης με πιο δυνατά ονόματα που να μπορούν να παίζουν κάθε μέρα. Και να τραβήξουμε και τους δικούς μας σε δεύτερο πλάνο.

@
Δεν αμφισβητείται η αλήθεια των όσων λέγονται μέχρι στιγμής και όλοι οι άνθρωποι στηρίζουν τις γυναίκες αυτές του θεάτρου για όλα αυτά που δεν φαίνονται να είναι στημένα. Δεν περιμένουμε βέβαια να ακούσουμε ιστορίες από τον χώρο της δημοσιογραφίας, ούτε γενικά από τον χώρο της τηλεόρασης.
Ίσως τώρα που το θέατρο πέθανε είναι η ώρα να ειπωθούν κάποια πράγματα που βασανίζουν τις ψυχές των ανθρώπων.
Σε κάθε αλήθεια που διατυπώνεται είμαστε δίπλα όλοι. Τέλος.

@
Βέβαια το χιούμορ δεν πεθαίνει ούτε τις πιο σοβαρές ώρες. Τα σοβαρά σοβαρά και η πλακα πλάκα.

@
Έγραψε ο άλλος: «Θα βγούνε και του Σειρηνάκη τώρα να πουν ότι μας γ@μούσαν στα γυρίσματα».
Δεν νικιέται ο Έλληνας.
Που το ‘χει πάντα μέσα του ότι η γυναίκα είναι η πουτάν@ κι αυτή τα κάνει όλα και τα προκαλεί.
Θα αργήσει αυτό να αποχωρήσει από την ελληνική συνείδηση.

@
Το πιο ωραίο το διάβασα στον τοίχο. «Αφού δεν έχεις κάτι να πεις, σταμάτα να ενοχλείς τις λέξεις». Ό,τι πιο ωραίο.

@
Γι’ αυτό διαλύθηκε η ζωή μας, γιατί όλοι οι ανοημάτιστοι ενοχλούν κάθε μέρα τις λέξεις της ψυχής μου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:48

@
Εσύ κατάλαβες τι είναι το click in shop;
Να στο εξηγήσω. Θα κλείνεις το ρούχο που θες να δοκιμάσεις από το σπίτι. Θα πας μέσα και σε συγκεκριμένο χρόνο θα το δοκιμάσεις αν σου κάνει. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί αν έχεις φάει και ζητήσεις το medium, μέχρι να σου έρθει το XXL, θα περάσει ο χρόνος και θα φύγεις με το medium.

@
Να δω γυναίκα να διαλέγει τσάντα και φουστάνι σε 8 λεπτά και νομίζω δεν θέλω κάτι άλλο να δω. Αυτό δεν είναι ψώνια. Αυτό είναι ταχυδακτυλουργικό κόλπο. Δεν ψάχνουν για πελάτες. Ψάχνουν για τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

@
Αν έκανες λάθος νούμερο παπούτσι ή θα περπατάς μια ζωή με αυτά ή θα πρέπει να πας άλλη μέρα με άλλο ραντεβού, για να αλλάξεις το παπούτσι. Μπορεί να σου πάρει και μια βδομάδα. Μιλάμε το βοηθάει το εμπόριο. Το κάτι άλλο.

Είδος σεξουαλικής παρενόχλησης!

@
Την ώρα και την στιγμή.
Περίπτερο, προφυλακτικά, τσιγάρα μια σοκοφρέτα και δρόμο.
Μη σώσω να πάρω παπούτσια.
Αυτό δεν είναι ψώνια, αυτό είναι γ@μησι στο ασανσέρ πριν προλάβει να φτάσει ισόγειο και ανοίξει η πόρτα.

Κι όμως στο Ντουμπάι κυκλοφορεί με γεύση μπακλαβά. «Φάε τον μπακλαβά σου», όπως έλεγε και η μαμά μας όταν ήμασταν μικροί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου