Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2021

«Η υπέρκομψη και η ανιψιά του Μητσοτάκη...» - Έχει ενοχλήσει το Μαξίμου ο καθημερινός διασυρμός της Μαρέβας και της Σίας Κοσιώνη από τον Κανάκη






Σφόδρα ενοχλημένοι είναι στο Μέγαρο Μαξίμου από την καθημερινή κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση ο Αντώνης Κανάκης και το Ράδιο Αρβύλα. Κυρίως, όμως, έχουν ενοχληθεί (πιο πολύ και από το θέμα του εμβολιασμού των γαλάζιων στελεχών) για τα απαξιωτικά σχόλια προς το πρόσωπο της συζύγου του Μητσοτάκη, Μαρέβας, και της ανιψιάς του πρωθυπουργού Σίας Κοσιώνη, η οποία....εξακολουθεί προκλητικά να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων ενώ είναι μέλος της πρωθυπουργικής οικογένειας.

Ο Κανάκης "υπέρκομψη" ανεβάζει τη Μαρέβα, "ανιψιά" κατεβάζει τη σύζυγο του Κώστα Μπακογιάννη. Και όλα αυτά την εποχή των εκατομμυρίων της λίστα Πέτσα στα ΜΜΕ.

Στο Ράδιο Αρβύλα έπαιξαν μάλιστα και βίντεο με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ που παρουσιάζει η ανιψιά με το μήνυμα να είναι σαφές: Η ανιψιά του Μητσοτάκη δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της ακριβώς επειδή είναι ανιψιά του Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου